Kiszivárogtak az érkező Overwatch 2 skinek – Marad a “cyber” téma!

Nyakunkon az Overwatch 2 első szezonja. A kissé kaotikus indulási időszak után az ingyenesen játszható folytatás stabilizálódott, ami rekordot döntött a játékosok számában. Az első szezonjának indulásaként a Battle Pass témája a cyberpunk, és mindenféle olyan kozmetikumok vannak benne, amelyek a játék több hősének cyberfejlesztései köré összpontosulnak.

Mint kiderült, további skinek is készülnek, és a Blizzard bemutatta őket a Lightbox Expo 2022-n tartott prezentáción a jelenlévőknek.

Az “Ikonikus hősök létrehozása az Overwatch csapattal” című prezentáció során egy videót játszottak le, amelyből kiderült néhány hamarosan megjelenő hős skin. A felvételt a Twitter felhasználó ‘Proofyy_’ vette fel és osztotta meg a platformon.

A cyberpunk témát megtartva új skineket mutattak be Hanzo, Roadhog, Zenyatta és Widowmaker számára.

Hanzo cyber skinje különösen sok hasonlóságot mutat a Mythic Genji skinjével, amelyet a játékosok a Battle Pass 80-as szintre való feljebb lépésével oldhatnak fel, bár úgy tűnik, hogy nem annyira testreszabható.

Azt nem tudni, hogy ezek a skinek mennyibe fognak kerülni, vagy hogy mikor kerülnek majd a játékba,

de a téma arra utal, hogy valamikor ebben a szezonban jelenhetnek meg.

Eddig a játékosok nagyon hangoskodtak az Overwatch 2 skin árazásával kapcsolatban, és a Blizzardot a kozmetikumok túlárazásáért ostorozták. A Blizzard még nem reagált a kritikákra, de a vállalat talán tudomásul veszi a visszajelzéseket, attól függően, hogy ezek az új skinek hogyan lesznek beárazva.

Meg kell várnunk, hogy mit hoz a jövő, különösen, hogy a Halloween esemény egy régóta várt bővítéssel jön még ebben a hónapban.

Mit gondolsz a skinekről?

Betöltés...
Keresés
Keresés