Tényleg jön a Sims 5! – Néhány játékrészletet is mutatott az EA csapata

Az Electronic Arts bár nem szó szerint, de végül is „bejelentette” a The Sims 5-öt a Behind The Sims Summit livestream során. A következő Sims játékot továbbra is a „Sims jövőjeként” jellemzik, és munkacímet is adtak neki: „Project Rene”.

Lyndsay Pearson, az EA The Sims franchise kreatív alelnöke a livestream során a Project Renére úgy utalt, mint a „következő generációs Sims játék és kreatív platform”, és bepillantást engedett néhány szerkesztőeszközbe és a platformok közötti játékba.

Úgy tűnik, hogy a következő Sims játék visszahozza a The Sims 3-ból ismert Create-A-Style eszköz kibővített változatát.

Nagyon örülünk, mert alapvetően ez az egyik dolog, amit a Sims 5-től elvárhatnánk. A Maxis megmutatta, hogy egy bútor egyes részeihez választhatunk mintát, anyagot, egyedi színeket, sőt, olyan moduláris darabokat is, mint háttámlák vagy fejtámlák.

Valószínűleg az egyes tárgyakat a Z tengelyen is lehet forgatni (a bemutatott videóban a kanapé párnáit), amit a Sims 4 játékosok csak egy népszerű mod segítségével tudnak megtenni. Úgy tűnik, hogy lehetővé teszik majd a barátaiddal való együttműködést is.

A livestreamről szóló blogbejegyzésében a Maxis azt írja, hogy a játékosok választhatnak, hogy egyedül vagy másokkal együttműködve játszanak, és lehetőségük lesz arra, hogy a játékukat együtt játsszák. Az „együttműködni” rész még kevésbé egyértelmű.

Pearson elmagyarázta, hogy a Project Rene még néhány évre van.

Betöltés...
Keresés
Keresés