A NAVI szupersztár s1mple marad a csapat mellet! – Ám hány évig?

A NAVI kitüntetett CS:GO szupersztárja és a játék egyik legnagyobb múltú játékosa, Oleksandr „s1mple” Kostyliev marad a szervezetnél, miután aláírta a hosszabbítást – jelentette be ma az org.

A hosszabbító szerződést kerek 3 évre írta alá!

A jelenleg 25 éves versenyző a mostani hosszabbítást követően legalább 2025 végéig marad a NAVI-nál. A hosszabbítás végén az ukrán szupersztár legalább kilenc éve lesz a szervezetnél.

A sikeres AWPer és összességében óriási játékos, s1mple jelenléte a NAVI-nál nagyban hozzájárult a csapat sikereihez, mióta 2016-ban csatlakozott, és miután elhagyta a Team Liquidet. A NAVI-nál az évek során versenyek tucatjait nyerte meg, és ő az egyetlen CS:GO játékos, aki nem a legendás Astralis magból került be a legjobb hatba az összesített nyereményalapok tekintetében, mivel az Esports Earnings szerint több mint 1,66 millió dollárt sikerült összegyűjtenie.

Évekig tartó próbálkozás után végül alig egy évvel ezelőtt a PGL Stockholmban végre megszerezte a megfoghatatlan Major-trófeát, miközben történelmi rekordot állított fel a Major-győzelemben, ahol egyetlen pálya elvesztése nélkül nyert. S1mple és a NAVI az elmúlt két Majoron a nagydöntőben szerepelt, és a csapat ismét nagy favoritnak számít a közelgő IEM Rio Majoron, ahol a Legends szakaszban kezdenek.

S1mple egyéni rekordok tekintélyes mennyiségét is felállította.

Ő az egyetlen játékos, aki négyszer szerepelt az első két helyen a HLTV Év Játékosa ranglistáján, ráadásul 2018 és 2021 között négy egymást követő évben.

S1mple-lel a tarsolyában a NAVI biztosan versenyképes marad a CS:GO-ban (vagy bármely versenyképes FPS-címben, ha úgy dönt) a következő években.

Mit gondolsz, jól döntött a profi játékos?

Betöltés...
Keresés
Keresés