Elképesztő teljesítmény! – A God of War Ragnarök 120FPS-t is elérhet PS5-ön

Fel vagy dobva a God of War Ragnarök miatt? Milyen buta kérdés, hát persze, hogy fel vagy hypeolva! Kratos közelgő kalandja a 2020-as bejelentés óta könnyedén a játékközösség egyik legjobban várt címe. Idén egy darabig úgy tűnt, hogy újabb csúszással kell szembenézni, de szerencsére nem így történt,

a jövő hónapban a játék már itt lesz!

Ahogy arról a VGC is beszámolt, a Ragnarökhöz most négy különböző grafikai opciót erősítettek meg.

  • Favour Resolution – 4K/30FPS
  • Favour Performance – 60 FPS
  • Favour Resolution (High Frame Rate) – 4K/40FPS
  • Favour Performance (High Frame Rate) – Célzott 120 FPS

A feljebb említett 60 és a 120 FPS-es opciókhoz nem kaptunk információt a felbontásról, de valószínű, hogy 1440p, illetve 1080p upscaleről van szó! Nyilvánvaló, hogy a nagyobb FPS sokkal folyékonyabb harcokat fog szolgáltatni, de ez a felbontás inkább azoknak a játékosoknak kedvez, akik kisebb monitort használnak.

Múlt héten megerősítették, hogy a Ragnarök majdnem két különálló játékból készült, mivel a fejlesztők mérlegelték, hogy Kratos északi saga (amely a 2018-as God of Warral indult) trilógia legyen.

Ennek köszönhetően a közelgő cím a jelek szerint nagyobb lesz, mint amit a csapat eredetileg tervezett, ami egyesek számára biztosan nagyon izgalmas, másoknak pedig rémisztő, akiknek már így is hatalmas hátralékuk van játékok terén.

Már nem kell sokat várni rá, hiszen a játék november 9-én jelenik meg!

Betöltés...
Keresés
Keresés