Bemutatták az összes érkező MW2 és WZ2 killstreaket – Itt a lista!

Míg a fegyverek, a Perkek és a pályafejlesztések mind-mind lényeges elemei a Modern Warfare 2 és a Warzone 2 érkezésének, a killstreakek nélkül nem lenne Call of Duty cím.

Ezek a halálos eszközök jutalmaznak, ha elég objektív pontot és gyilkosságot gyűjtesz, lehetőséget adva arra, hogy növeld az előnyöd, és szétzúzd az ellenségeidet. Mivel azonban az MW2 esetében minden meccs előtt három killstreaket kell választanod,

és összesen 19 áll rendelkezésedre, kulcsfontosságú, hogy minden egyes lehetőséget ismerj.

Nézzük tehát a Modern Warfare 2-ben “elérhető” killstreakeket és a Warzone 2-ben a Buy Stationben kapható killstreakeket is:

UAV – 4 Kill / 500 Score

A klasszikus UAV természetesen a Modern Warfare 2-ben is elérhető. Aktiválás után az UAV magasan a játszható tér felett repül, és pár másodpercenként az ellenség helyeit mutatja a minimapon az osztag összes tagja számára.

Bomb Drone – 4 Kill / 500 Score

A Bomb Drone egy felhasználó által irányítható drón, amelyhez egy C4-es robbanószerkezet van csatlakoztatva, és lehetővé teszi, hogy felderítsd az épületeket a potenciális ellenség után kutatva, és felrobbantsd az utadba kerülő ellenfeleket.

Counter-UAV – 5 Kill / 625 Score

Ahogy a neve is mutatja, a Counter-UAV killstreak meghiúsít minden ellenséges UAV-t, valamint más olyan eszközöket, amelyek a minimapot használják az információk megjelenítésére.

Care Package – 5 Kill / 625 Score

Ha szeretnél egy kis véletlenszerűséget vinni a Modern Warfare 2 élményedbe, a Care Package a neked való killstreak. A killstreak aktiválása után az operátorod kap egy Care Package jelzőt, amit eldobhat vagy letehet.

A Care Package tartalmaz egy olyan standard killstreaket, amely nem egy másik Care Package vagy Emergency Airdrop.

Cluster Mine – 5 Kill / 625 Score

A Modern Warfare 2 vadonatúj killstreakje, a Cluster Mine automatikusan észleli az ellenséges játékosokat egy rövid sugarú körben, és felküldi a négy akna egyikét.

A robbanás valamivel nagyobb, mint egy halálos felszerelés robbanása, így egy kisebb csoport szorosan egymás mellett álló ellenséget is ki lehet vele irtani.

Precision Airstrike – 6 Kill / 750 Score

Egy másik klasszikus killstreak, a Precision Airstrike két repülőgépet irányít, hogy egymás után lecsapjanak, bombákat és lövéseket zúdítva a legjobb elérhető útvonalra.

Cruise Missile – 6 Kill / 750 Score

Az ikonikus Predator Missile-hez hasonlóan a Cruise Missile-t is úgy lehet irányítani, hogy konkrét ellenséget célozzon meg, vagy felrobbantsa más ellenségek killstreakjét a légtérben.

Mortar Strike – 6 Kill / 750 Score

A Mortar Strike lézermutatóval célozható, és több tüzérségi lövedéket szór egy kör alakú zónába.

S.A.E. – 7 Kill / 875 Score

A fejlesztők által “szuper Precision Airstrike-ként” leírt S.A.E. killstreak robbanóanyagot dob le, amely elpusztít minden olyan ellenséget, killstreaket vagy felszerelést, amely nincs fedezékben.

Sentry Gun – 7 Kill / 875 Score

Az AI által vezérelt fegyver, a Sentry Gun killstreak a közeli ellenséget keresi, és tüzes golyókkal lövi le őket.

Ez a killstreak tökéletes egy olyan zóna vagy fojtópont ellenőrzésére, amelyen az ellenfelek át akarnak jutni.

VTOL Jet – 8 Kill / 1,000 Score

A Modern Warfare 2 veteránok jól ismerik a halálos VTOL Jet erejét. Miután tableten keresztül egy adott területre hívtad, a VTOL Jet két bombát dob le, hatalmas károkat okozva egy széles célterületen.

Overwatch Helo – 8 Kill / 1,000 Score

Az Overwatch Helo egy erős killstreak, amely hasonló a korábbi játékok Attack Helicopteréhez. A Modern Warfare 2-ben azonban viszonylag szorosan követi az operátorodat, és az ellenséges helyszíneket pingeli.

Wheelson-HS – 8 Kill / 1,000 Score

A Wheelson-HS egy mozgatható őrszem, amely számos támadó képességgel rendelkezik. A játékos által irányított eszköz egy halálos minitoronnyal felszerelve könnyedén végezhet bármelyik ellenféllel, akivel találkozik.

Stealth Bomber – 10 Kill / 1,250 Score

A Stealth Bomber, ahogy a név is utal rá, egy robbanékony killstreak, amit az ellenség nem fog észrevenni. Képes számtalan robbanással beteríteni a térképet.

Chopper Gunner – 10 Kill / 1,250 Score

A Chopper Gunner lehetővé teszi az Operátorok számára, hogy beüljenek egy helikopter pilótájának/tüzérének a helyére, amely rengeteg támadó tűzerőt hoz az ellenfél ellen, miközben az egész térkép felett repül.

Emergency Airdrop – 10 Kill / 1,250 Score

Az Emergency Airdrop nagy kockázatot és nagy jutalmat jelent, és garantáltan rengeteg ellenséget csalogat a területre.

Gunship – 12 Kill / 1,500 Score

A Modern Warfare 2 messze legerősebb, felhasználó által irányítható légi killstreakje, a Gunship lézeres rakétákat kínál, amelyek képesek más killstreakeket, járműveket vagy nagy ellenséges csoportokat megsemmisíteni.

Nem mellesleg a 40 mm-es ágyú tökéletesen alkalmas a killstreakek és járművek “megborsozására”, ha rakéta nem áll rendelkezésre.

Advanced UAV – 12 Kill / 1,500 Score

Aktiválás után az Advanced UAV megmutatja az összes ellenséges helyszínt neked és a szövetségeseknek, valamint azt is, hogy az ellenség milyen irányba néz. Ez ugyanannyi ideig aktív, mint egy hagyományos UAV.

Juggernaut – 15 Kill / 1,875 Score

A Juggernaut killstreak egy nehéz páncélzatot biztosít az Operátorok számára egy minigunnal kiegészítve. Ez a fegyver a legmagasabb másodpercenkénti sebzéssel rendelkezik a játékban található összes fegyver közül.

Ne feledd, hogy miután a Juggernaut elpusztul, ez a fegyver elérhetővé válik a megmaradt töltényekkel, így bárki kezében biztos erőfegyverré válik.

És jöjjön a Warzone 2 is, természetesen: 

A Modern Warfare 2-től eltérően, a Warzone 2-ben a killstreakeket és a scorestreakeket nem lehet a gyilkosságok gyűjtögetésével megszerezni. Ehelyett a játékosoknak meg kell vásárolni őket a Buy Stationökből egy bizonyos összegért.

Jelenleg csak az UAV és a Precision Airstrike került bemutatásra, mint megvásárolható opció, de lehetséges, hogy a jövőben továbbiakkal is bővül majd a lista.

Tehát ennyit kell tudni egyelőre a Modern Warfare 2 és a Warzone 2 killstreakjeiről.

Melyik a kedvenced a leírások alapján? 

Betöltés...
Keresés
Keresés