„Csak egy kérdésem van, miért?” – Felesleges kozmetikummal bővül az Apex Legends

Az Apex Legends rajongói gyorsan hangot adtak elégedetlenségüknek a matricák miatt, ami egy újfajta kozmetikum, mely a 15. szezonban érkezik a játékba.

A Hell_Derpikky nevű felhasználó által készített Reddit-poszt, amely csak egy screengrabet tartalmaz a Stickerekről, nagy port kavart. A posztnak azt a címet adta, hogy: „Csak egy kérdésem van, miért?”.

I have one question, why? from apexlegends

A kérdés feltehetően az Apexet fejlesztő Respawn Entertainment által leleplezett új kozmetikumra irányult, amely a közelgő 15. szezonban lesz elérhető.

Minden matrica epikus ritkaságú tárgynak számít, és a játékosok healing itemjeire ragasztható.

A kommentek alapján egyértelmű, hogy a játékosok egyetértenek Hell_Derpikky költői kérdésével. „Hogy a lootbox jutalmakat értéktelen szeméttel töltsék meg, mi másért?” – válaszolta az egyik kommentelő, aki azt az elképzelést vetette fel, hogy a Respawn azért tömködi a játék Apex csomagjait extra tárgyakkal, hogy megnehezítse a játékosok számára, hogy megszerezzék azt, amit igazán akarnak.

Elkerülhetetlenül felmerült az Overwatch 2 monetizációs rendszerével való összehasonlítás. „Nehezebb megmondani, hogy ki a kapzsibb, ők vagy az Overwatch” – mondta egy kommentelő, és egy nevető emojit is hozzátett a nyilatkozata végére. Az Overwatch 2 az elmúlt hetekben tűz alatt állt a grind, a nehéz battle pass, és a drága skinárak miatt is.

A Respawn az első bejelentésen kívül nem osztott meg további részleteket a matricákról, de még nem tudni, hogy a játékosok milyen gyakran kapnak majd matricákat az Apex csomagokban és az eseményeken.

Az Apex 15. szezonja november 1-jén kezdődik.

Betöltés...
Keresés
Keresés