Íme a legjobb MW2 Sniper loadout! – Az összeset kipróbálta a YouTuber

Stodeh a Battlefield jól dokumentált hanyatlása közepette váltott a Warzone-ra, a Modern Warfare 2 pedig vadonatúj terepet biztosít számára. Az MW2 a megjelenéskor négy Sniper Rifle-t és öt 32v32-es pályát kínál, amelyek tökéletesek a nagy távolságú harcokhoz.

Miután minden Sniper Rifle-t tesztelt, Stodeh elmagyarázta, miért az LA-B 330 a kedvence, és hogyan jeleskedik kifejezetten a Ground Warban.

Stodeh azt állította, hogy minden Sniper Rifle esetében körülbelül 20 óra játékidő alatt érte el a maximális szintet. Úgy véli, hogy a LA-B 330 a legjobb Sniper opció, és ez a loadout „maximalizálja a one-shot killt bárhol a testen, következetesen minden tartományban”.

A játékosok a LA-B 330-at a 18. szint elérésével oldják fel az SA-B-n a Bryson 800-as sorozatú platform alatt.

A lehető legjobb loadout megtervezése során az egymást követő gyors lövések, a gyors ADS, a tiszta távcső és a mobilitás fenntartására összpontosított.

Íme a loadout:

Barrell: 23.5″ Fluted R-67

Lazer: FSS OLE-V Lazer

Optic: SZ Bulleyes Optic

Stock: ZLR T70 Pad Extension

Comb: Aim-Assist 406

Stodeh azért döntött a hangtompító használata ellen, mert az Activision úgy döntött, hogy a lövéseknél a piros pontok nem jelennek meg a minitérképen, hacsak nincs fent egy UAV.

Próbáld ki magadnak ezt a loadoutot egy Ground War meccsen és végül a Warzone 2-ben az optimális mesterlövész teljesítmény érdekében.

Neked bejönnek a csipák?

kép: Tomographic

Betöltés...
Keresés
Keresés