„Micsoda átverés” – Ezért nem kaptad meg a MW2 XP Tokenjeit

Amikor a Modern Warfare 2 október 28-án teljes egészében megjelent, két különböző verzióval tette ezt. A Standard Edition és a drágább Vault Edition is előrendelhető volt, utóbbi egy sor exkluzív ajándékot tartalmazott.

Miközben a béta-hozzáférés, az Operator skinek és egy halom Battle Pass skip a prémium kiadás címlapján szerepelt, egy további bónuszt is hirdetett azoknak, akik időben előrendelték: 10 óra Double XP Token és 10 óra Double Weapon XP Token.

Alig néhány nappal a megjelenés után azonban sok játékos, aki a drágább kiadásra költött, a meghirdetett tokenek nélkül maradt.

Most már tudjuk, hogy miért, mivel a CharlieIntel tisztázta, hogy ezek a 2XP extrák csak a játékon belüli előrendeléseken keresztül voltak elérhetőek közvetlenül a korábbi címekben, mint a Warzone, Vanguard, Cold War és Modern Warfare (2019).

Ez azt jelenti, hogy az olyan digitális boltokon keresztül történő vásárlások,

mint a PlayStation Network, a Microsoft Store, a Steam és a BattleNet nem tartalmazzák a Double XP Tokeneket.

Természetesen ez a felfedezés újabb reakcióhullámot váltott ki, mivel a játékosok kritizálták a félrevezető promóciót. „A Microsoft Store-ban nem ezt írta” – állította egy játékos a Redditen. „Micsoda átverés”.

„Ez még az ő mércéjükkel mérve is kib*szott aljas” – reagált egy másik.

„Sajnálom azokat az embereket, akik többet fizettek a Vault Editionért, mert ez nem fair”. Sokak számára a Double XP Token többlet volt az „oka” annak, hogy a Modern Warfare 2 legdrágább kiadása mellett döntöttek.

Szóval, ha te is a drágább kiadást választottad és nem találod a XP Tokenjeidet, akkor íme a válasz!

Betöltés...
Keresés
Keresés