Valorant profikat toboroz az egyik legnagyobb streamer – Saját csapatot alkot?!

Október 31-én DisguisedToast az interneten megkérdezte, hogy kik a legjobb elérhető profik a piacon jelenleg, és azt mondta, hogy „egy csapat alapításán gondolkodik”. A tweet nagy visszhangot váltott ki, egyes játékosok saját nevüket tették fel, mások pedig szabadügynököket jelöltek meg.

A korábbi Sentinels Valorant játékos Michael ‘dapr’ Gulino, az ex-Renegades játékos Alexander ‘retrQ’ Kadan és a jelenlegi NRG Esports játékos Sam ‘s0m’ Oh a profik között van, akik interakcióba léptek a bejegyzéssel. A megjelölt játékosok között szerepelnek a jelenlegi szabadúszók is, mint pl Alex ‘aproto’ Protopapas és Matthew ‘Wedid’ Suchan is.

DisguisedToast rengeteget játszott a játékkal, és az OfflineTV kollektívája már korábban is közvetített profi Valorantot, legutóbb a Valorant Champions 2022-en. DisguisedToast nemrégiben találkozott a népszerű Valorant streamerrel és korábbi Counter-Strike profi játékossal, Tarik ‘tarik’ Celikkel is, aki a Sentinelshez kötődik.

A topcsapatokon kívül számos profi Valorant-csapat még nem jelentett be változásokat a játékoskeretben. A Challengers ligában szereplő csapatoknak az év végén lehetőségük van arra, hogy a társas bajnokságba való feljutásért játsszanak.

Az, hogy DisguisedToast ebben az új csapatban fog-e játszani, nem világos, de nincsenek olyan szabályok, amelyek kizárnák őt a Challengers ligából vagy annak selejtező tornáiról. Bár kötve hiszem, hogy versenyképesnek érezné magát a sok profi mellett.

Mielőtt a VCT 2023 elkezdődik, Észak-Amerikában lesz még egy halom verseny, amelyre a streamer csapata meghívást kaphat, vagy amelyre kvalifikálhatja magát.

Mit gondoltok, képes lehet egy jó csapatot összehozni egy streamer?

borítókép: clutchpoints

Betöltés...
Keresés
Keresés