A vártnál jóval hamarabb érkezhet a Star Wars Jedi: Survivor

Gondoljunk csak vissza az idei év májusára, amikor az éves Star Wars Celebrationnek köszönhetően Star Wars hírek özöne zúdult ránk. Rengeteg nagyszerű dolgot jelentettek be, de sokak számára a legizgalmasabb dolog a Star Wars Jedi: Survivor, a Fallen Order folytatása volt.

Akkor egy nagyon homályos, 2023-as megjelenési ablakot kaptunk, és mivel azóta nem jelent meg más trailer, valószínűleg a legtöbben arra tippeltek, hogy ez még jó sokáig várat magára.

A PC Gamer beszámolója szerint azonban lehet, hogy ez nem így van.

Az EA egy nemrégiben a befektetők számára készített frissítésben elárulta, hogy valamikor 2023. március 31. előtt tervezi egy „jelentős IP” megjelenését. Bár ez rövid időnek tűnhet, Andrew Wilson vezérigazgató kifejtette, hogy a digitális marketingre való átállás miatt a csapatoknak újra kellett gondolniuk, hogy mikor a legmegfelelőbb elkezdeni a közelgő játékok megfelelő reklámozását.

„A marketing jellege az iparágunkban jelentősen megváltozott az elmúlt öt-hat évben” – mondta. „Talán emlékeztek rá, hogy amikor elindítottuk az Apex Legendset, senkinek sem szóltunk róla, csak körülbelül 48 órával azelőtt, hogy a közösség játszhatott vele.”

Most még nem tudjuk biztosan, hogy ez a nagy IP biztosan a Survivor, de ahogy a PC Gamer írja, májusban az EA azt mondta, hogy 2023 elején a cég egy „partnercím”, egy „sportcím” és egy „remake”, valamint egy „nagy IP” megjelenését tervezi.

Néhány hónap elteltével és némileg több ismerettel a készülő alkotásokról úgy tűnik, hogy a remake a Dead Space, a sportjáték valószínűleg egy új Super Mega Baseball, a partnercím pedig valószínűleg a Wild Hearts lesz, így a Survivornak marad egy üres hely. Mi több, Jeff Grubb iparági bennfentes korábban azt állította, hogy a játék „februárban vagy márciusban” jelenik meg.

Egyelőre hivatalosan nem tudjuk, hogy mi a helyzet, de ha ez igaz, valószínűleg nem kell már túl sokat várnotok, hogy megtudjátok.

Betöltés...
Keresés
Keresés