The Witcher: A rajongók 80 százaléka nem nézi majd a sorozatot Henry Cavill nélkül

A balhé folytatódik. Igen, arról van szó, hogy Henry Cavill hivatalosan is távozott a Netflix The Witcher című sorozatából. Cavill néhány nappal ezelőtt tette meg a bejelentést, elárulva, hogy Liam Hemsworth fogja helyettesíteni őt a szerepben.

Cavill harmadik (és egyben utolsó) évada jövőre kerül adásba, Hemsworth pedig a negyedik évadban veszi át a szerepét.

Cavill nem fejezte ki, hogy pontosan mi vezetett a döntéshez, de nagyon nyíltan beszélt arról, hogy szereti Andrzej Sapokowski regényeit. A Netflix The Witcher című sorozatának egyik korábbi írója nemrég elárulta, hogy a sorozat munkatársai gúnyolódtak a könyveken, ami sok rajongót arra engedett következtetni, hogy Cavill ezen kreatív nézeteltérések miatt távozott.

A rajongók máris petíciót indítottak, amelyben arra kérik a Netflixet, hogy rúgja ki az írókat, és vegye vissza Cavillt.

https://www.change.org/p/netflix-you-must-keep-henry-cavill-as-the-witcher-and-replace-the-writers-instead

Ez ambiciózus, mégis valószínűtlen.

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy rengetegen fogják bojkottálni a sorozatot. A Culture Crave nevű Twitter-fiók nemrég arról kérdezte a követőit, hogy Cavill távozása után néznék-e tovább a The Witcher című sorozatot.

A válaszadók 81,9%-a nyilatkozott úgy, hogy nem, míg mindössze 18,1%-uk mondta azt, hogy tovább nézi a sorozatot. A Twitter bejegyzésre 201.000 szavazat érkezett, ami azt jelenti, hogy 164.619-en szavaztak arra, hogy hűek maradnak Cavillhez. Ez bizonyítja, hogy a színész milyen hatással van a franchise rajongóira.

Te néznéd a sorozatot Henry nélkül?

Betöltés...
Keresés
Keresés