Legyél te a lobby fenevada! – Gyors, csöndes és halálos ez az MW2 SMG

Ha arról van szó, hogy közeli távolságból olvaszd el az ellenséget, semmi sem teljesít jobban, mint egy SMG a Modern Warfare 2-ben. Mivel azonban a kategóriában az összes elég jó választás, nehéz feladat lehet kiválasztani a legerősebbet a csokorból.

Nos, ha mobilitásra, gyors TTK-ra és gyors ADS-időre vágysz, akkor ne keresgélj tovább, hiszen a Minibak a legjobb választás.

Ez a kis méretű SMG nagyot üt, és komoly károkat okoz az ellenségnek egy kiváló felszereléssel, és szerencsére, mi gondoskodtunk erről. Ám mielőtt rögtön nekiesnél a fegyvernek előbb a Vaznev-9K-t kell kihúzni 14-es szintre.

Nem is húzom tovább az időt, nézzük a setupot!

Attachmentek:

  • Muzzle: XTEN RR-40
  • Barrel: BAK-9 279mm Barrel
  • Laser: STOVL DR Laser Box
  • Stock: Otrezat Stock
  • Rear Grip: True-Tac Grip

Kezdetnek használd a Minibakot az XTEN RR-40 Muzzle attachmenttel és a BAK-9 279 mm-es Barrellel, mivel ezek a tartozékok jelentősen megnövelik az SMG lövedéksebességét és a sebzés hatótávolságát. Nem mellesleg elnyomják a fegyver lövésének hangját, így észrevétlenül likvidálhatod az ellenségeidet.

Ezután használd a True-Tac markolatot és az Otrezat Stockot, hogy növeld a Minibak ADS sebességét és általános mobilitását. Ezáltal veszélyessé válhatsz a közelharcban, mivel az ellenfeleken leszel, mielőtt azok reagálni tudnának.

Végül a STOVL DR Laser Box teszi teljessé a felszerelést, hogy növelje a fegyver hip-fire pontosságát. Ez abszolút elengedhetetlen az intenzív csetepaték során, amikor az ellenség váratlanul elkap, és nincs időd ADS-re.

Az SMG mellé ajánlom a Scavanger, a Tracker, a Fast Hands és a Ghost Perkeket, mivel az összes tökéletesen kiegészíti egymást.

Neked hány arany fegyvered van már?

kép: Eryxies

Betöltés...
Keresés
Keresés