Tonnányi új ingyenes játékot jelentett be a Sony – PS Plus!

A PlayStation Plus előfizetőknek szerencséjük van, ugyanis ebben a hónapban néhány előfizető extra ingyenes játékokat kap. Múlt héten vált letölthetővé a novemberi három Essential tier cím. Ha esetleg lemaradtál volna róla, minden PS Plus-előfizető hozzájuthat a Nioh 2, a LEGO Harry Potter Collection és a Heavenly Bodies játékokhoz.

Az Extra és Prémium előfizetők még mindig várják, hogy megtudják, milyen új játékokhoz jutnak hozzá ebben a hónapban, a leleplezésre valószínűleg jövőhéten kerül sor. Addig is azonban a Sony bejelentette, hogy öt meglepetésjátékkal bővíti a Premium népét.

A múlt héten hivatalosan is 20 éves lett a Ratchet & Clank sorozat, ennek örömére a Sony és az Insomniac Games öt klasszikus PlayStation 3 címet ad a PS Plus prémium szintjéhez. November 15-től az előfizetők a Ratchet & Clank, Ratchet & Clank: Going Commando, Ratchet & Clank: Up Your Arsenal, Ratchet & Clank: Deadlocked, and Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction címeknek örülhetnek.

Ezek a címek további öt Ratchet & Clank-játékhoz csatlakoznak, amelyek már elérhetőek a PS Plus Premium szolgáltatásban.

Örülsz nekik? 

Betöltés...
Keresés
Keresés