Highrise és Terminal? – Régi MW2 mapokat találtak az új 2022-es címben!

A Call of Duty: Modern Warfare 2 gyakorlatilag minden várakozást felülmúlt, és az Activision eddigi legsikeresebb CoD megjelenése lett. A rajongók imádják a “hihetetlen” kampányt is.

Ami azonban még ennél is jobb, hogy rengeteg további tartalom van készülőben.

Már csak napok választanak el minket az MW2 első szezonjának megjelenésétől, amely november 16-án indul – ugyanazon a napon, amikor a Warzone 2.0 is megjelenik. Jövőre bevezetik a rangsorolt játékot, valamint a pletykák szerint a kampány bővítése a vitatott “No Russian” küldetés újragondolását is tartalmazza.

Mindezek tetejébe a játékosok a jelek szerint egy “greatest hits” pályacsomagot is feltártak, amely hamarosan megjelenhet.

A múlt hónapban a Twitteren szivárogtató TheGhostOfHope felfedte, hogy a klasszikus pályák, mint a Favela és a Rust visszatérhetnek egy “greatest hits” pályacsomagban. Úgy gondolják, hogy a DLC csomag 2023-ban fog megjelenni.

Ahogy arról a Dexerto beszámolt, a Reddit-felhasználók most azt sugallják, hogy a Highrise és a Terminal is benne lesz, miután megtalálták mindkét helyszínt az MW2 6v6-os multiplayerében.

I-Neeed-Memes felhasználó egy privát meccshez csatlakozva nézőként repült körbe, és megtalálta Highrise-t “közvetlenül az Embassy mellett”.

Highrise is right next to embassy, both plus other maps are on Al Mazrah from ModernWarfareII

LOOPA_Dub ugyanezt a technikát használta, belépve a nézői módba. Itt a Terminal-t az Embassy térképen belül találták meg. Mivel a Valderas Múzeumot eltávolították, és a Breenbergh Hotel is veszélyben van, a játékosoknak jól jönne néhány extra többjátékos térkép.

Terminal Found Inside Embassy from ModernWarfareII

Te melyik mapot látnád a legszívesebben?

Betöltés...
Keresés
Keresés