Ismét szexi, animés RTX 4090-eket villantott a GALAX!

A Boomstar, valamint a Metaltop a GALAX egyedi tervei, amelyeket kizárólag Kínában értékesítenek. A szériák feltűnő hűtési megoldásokat alkalmaznak, jellemzően fehér vagy ezüst színösszeállításban. A vállalat most közzétette az új sorozat teljes specifikációját, amely gyárilag felturbózott és stock üzemű modelleket tartalmaz.

A Boomstar egy tripla slotos és tripla ventilátoros kialakítású, egyetlen 16 tűs tápcsatlakozóval felszerelt. A HOF (Hall of Fame) GPU mellett ezeket a kártyákat általában fehér színben tartják, amely szín lassan egyre népszerűbb a PC-piacon.

 

A 2022-es Boomastar sorozat témája a kristályok, kicsit olyan, mint a Palit GameRock szériája, csak fehérben. A kártya egy teljes egyedi hátlapot kapott egy nagy Boomstar logóval, plusz a további logók az oldalán és egy VGA-tartó konzolon, amely a kártyával együtt jár.

A kártya 2580 MHz-re (+78 MHz) történő gyári túlhajtással lesz elérhető. A vállalat 1000 W-os tápegységet ajánl a kártyához, de meg kell jegyezni, hogy a Boomstar az NVIDIA referencia TDP-jét 450 W-ban adja meg.

A múlt héten futótűzként terjedt el egy fotó a „legboldogabb élő emberről”. Egy szemüveges férfi látható a képen, egy meglehetősen szép lánnyal, egy RTX 4090-nel és egy PS5-tel.

A GALAX új színösszeállítású, testreszabott Boomstar sorozaton is dolgozik. Ezeket már 2 hónappal ezelőtt megosztották, és nem volt frissítés arról, hogy ezek mikor lesznek elérhetőek.

A kártya most a kínai kiskereskedelmi oldalakon 17.999 RMB (~2.500 USD) árral szerepel, tehát körülbelül 140 USD-vel több, mint a MetalTop varaint. Mindkét modell kizárólag Kínában kapható.

Ti vennétek ilyet, ha lenne itthon?

forrás: VideoCardZ

Betöltés...
Keresés
Keresés