A Riot villámgyors buffokat osztogat a gyenge hősöknek, mindössze 24 órával a preseason után

A Chemtech Drake, a Rod of Ages és a Spear of Shojin visszatérésétől kezdve a jungle petek hozzáadásáig, a League új szezonját elindító változások sok mindent felborítottak, és hat jungler buffot kapott egy B-patchben, kevesebb mint 48 órával az előszezon buffok első megjelenése után.

Matt „Phroxzon” Leung-Harrison, a League előszezonján dolgozó vezető dizájner szerdán egy tweetben adott előzetest a 12.22b javítás változásairól.

Ivern, Kindred, Amumu, Maokai, Rammus és Shaco mind kapnak valamilyen buffot.

Mindegyikük 49 százalék alatti győzelmi arányon ül egy bevallottan kis mintán keresztül, kevesebb mint két nap alatt, a Lolalytics szerint. De nyilvánvalóan ez olyasmi volt, amit a csapat csírájában akart elfojtani a 12.23-as patch előtti viszonylag hosszú, háromhetes patch-ciklus előtt az amerikai hálaadás ünnepe miatt.

Shaco szörnyspecifikus sebzésbuffjai visszatértek, miután az eredeti 12.22-es buildből véletlenül kikerültek, és az egyedi jungle clearing módszerekkel rendelkező bajnokok, mint Ivern és Kindred, kapnak némi segítséget. Konkrétumok a segítségről a következő egy-két napon belül érkeznek.

Nem világos, hogy ez a B-patch pontosan mikor fog megjelenni, de mivel a fent említett 12.23-as kiadás egy héttel később, december 7-én, szerdán fog megjelenni, így a patch jövőhétre várható.

Betöltés...
Keresés
Keresés