Piros riasztást adtak ki a GTA6 rajongók: Elhintették a map méretét?!

A játékfejlesztők azóta tartják a lapjaikat, mióta februárban bejelentették, hogy a GTA6 fejlesztés alatt áll, ahol a Twitteren rekordot döntöttek az interakciók tekintetében. Azóta egy nagy maréknyi kiszivárgott információ látott napvilágot, amelyek néhány olyan változást sejtettek, amelyek a GTA rajongók számára fontosak lehetnek.

Egy hacker fotókat és videókat tett közzé az állítólag fejlesztés alatt álló játékról, köztük befejezetlen textúrákról és modellekről.

Akik azonban kíváncsiak, hogy mekkora lehet a következő map, azok most kaphattak egy kis infómorzsát, mivel a Rockstar felméréseket küldött ki egy lehetséges újításról. A GTA Online néhány játékosát visszajelző kérdőívekkel keresték meg, a GTA+ kapcsán.

A Tez2 beszámolója szerint a játékosokat arra kérik, hogy válasszanak két új ajánlat közül, amelyek még nem léteznek az online módban, többek között:

  • Azonnali gyors utazás a térképen
  • Ingyenes hozzáférés a klasszikus Rockstar-játékokhoz

Lehet, hogy csak a fejlesztőcsapat tapogatózásáról van szó, vagy valami nagyobb dologról – például a GTA 6 lehetséges újításairól. Mindez alig néhány nappal azután történt, hogy arról számoltak be, hogy a GTA Online kiválasztott játékosai 500.000 dollárt kaptak a játékban, hogy felméréseket töltsenek ki.

Akkor még korlátozott információk álltak rendelkezésre arról, hogy az mit tartalmazott. A Tez2 szerint azonban azok, akik kitöltötték a felmérést, egy nagyon speciális változatát kapták meg. Ebben hatalmas méretekre utaló információk szerepeltek.

Vajon tényleg az új címről szólt az egész? 

Betöltés...
Keresés
Keresés