Instant meghalsz! – Kerüld ezt a helyet a Warzone 2 új mapján

A legtöbb online játék sok problémával küzd a kezdetekben, beleértve a teljesítményproblémákat, a bugokat és természetesen a szerverproblémákat.

És eddig a Warzone 2 sem bizonyult másnak.

Röviddel a cím kezdeti megjelenése után játékosok sokasága számolt be bugokról – legfőképp a Social használhatatlanságáról, gyenge szerverekről, összeomlásokról, és természetesen PC-n lévő teljesítményproblémákról.

Ám ha ez nem lenne elég, úgy tűnik, hogy a battle royale pályája is okozhat némi fejfájást.

“A padló itt nem padlóból van” – szól a Redditor Infusive által írt szöveg, aki megosztotta a felvételeket egy Warzone 2 glitchről, amit tapasztalt.

The floor here is not made of floor from CODWarzone

A rövid videón a játékos normálisan navigál az Al Mazrah térképen – fejét forgatva, a közeli ellenséget szemmel tartva. Amikor azonban egy elhagyatott garázs közelében hátrafelé sétál, a Reddit-felhasználó hirtelen átesik a földön.

Alig telt el néhány másodperc, és máris beállt az azonnali halála, így a játékos olyan sorsra jutott, amibe nem volt beleszólása.

Ez minden bizonnyal egy szerencsétlen módja a halálnak, de van egy pozitívum is. Ahogy egy másik Redditor a válaszokban megjegyezte, legalább a semmibe esés azonnali halált eredményez, ahelyett, hogy a játékos csak zuhanna és zuhanna.

Mindenesetre próbáljátok kerülni a videóban látott helyszínt, amiről jelenleg még nem tudok nektek pontosabb infót adni.

Betöltés...
Keresés
Keresés