Csapj le rá: Egy igazi klasszikus játékcsoda lehet a tiéd INGYEN!

A Ubisoft a 20. születésnapja alkalmából ingyen adja a klasszikus Tom Clancy’s Splinter Cell címet. De tudod mit? Nem ez lesz a legizgalmasabb Splinter Cell-hír, amit ma kapsz tőlünk, mert… Egy remake fejlesztése már bizony a küszöbön áll!

Korábban már tisztázták, hogy a csapat a sorozat “korai játékainak szellemiségét” szeretné megőrizni az újban, azonban a játékmechanikák javítására is van lendület, hogy modernizálják azokat a mai játékosok számára.

“Visszatekinthetünk a cselekményre, a karakterekre, a játék általános történetére és elvégezhetünk néhány fejlesztést – olyan dolgokat, amelyek talán nem öregedtek különösebben jól -, de a sztori magja marad” – mondta Chris Auty kreatív igazgató.

A Ubisoft négy screenshotot is megosztott a remake koncepciórajzaiból, amelyeken a színek és a kontrasztok mesés használata látható. Ezek abszolút filmes hangvételűek, különösen a kihallgatási jelenet. Mégis, türelmesnek kell lenned.

“Még mindig prototípusokat készítünk, nem akarunk semmit sem elsietni” – mondta Andy Schmoll vezető játéktervező. “Biztosak akarunk lenni abban, hogy jól csináljuk, mindent a megfelelő módon, és egy kiemelkedő minőségű játékot produkálunk.”

Nos, addig is, irány a Ubisoft Store, és igényeld a Tom Clancy’s Splinter Cellt november 30-a előtt.

Kellemes játékot!

Betöltés...
Keresés
Keresés