Donald Trump visszatérhetett a Twitterre! – Az emberek visszaszavazták

Október végén a Tesla és a SpaceX főnöke, Elon Musk hónapokig tartó tárgyalások után végre lezárta a Twitter több milliárd dolláros felvásárlását. A dél-afrikai milliárdos állítólag 44 milliárd dollárt fizetett a közösségi médiaplatformért, és máris nekilátott néhány változtatásnak.

Musk átalakította a Twitter hitelesítési folyamatát, nagyobb hangsúlyt kezdett fektetni a Twitter Blue prémium szolgáltatásra, és visszahelyezett számos ellentmondásos személyiséget, akiket korábban kitiltottak.

Visszatér a világ legutáltabb személye – Elon Musk oldotta fel a tiltását!

Donald Trump fiókjának felfüggesztése az átvétele óta kérdésként merült fel Musk számára, mivel a volt elnök támogatói közül sokan úgy vélik, hogy vissza kellene helyezni a fiókot – még ha nem is fog visszatérni a platform használatára.

Nos, Musk november 19-én egy egyszerű igen vagy nem kérdéssel Twitter-szavazásra bocsátotta Trump visszaállítását.

24 óra és több mint 15 millió szavazat után a volt amerikai elnök immár visszakerült a Twitterre.

Jelen állás szerint Trump fiókja visszakerült, ahogyan az összes korábbi tweetje is, de eddig még semmi újat nem posztolt.

Musk már korábban, október 28-án kijelentette, hogy nem lesznek „nagy horderejű” döntések a visszahelyezésekről, amíg nem alakít egy Twitter-moderációs tanácsot. Bár kevesebb mint egy hónap kellett ahhoz, hogy ez a kijelentés tévesnek bizonyuljon.

Ti mit gondoltok ezekről a döntésekről?

Betöltés...
Keresés
Keresés