13 játék alatt 183 halál – Még a Riot alkalmazottra is lecsapott a banhammer!

A Riot Games játéktervezőjét, Ezra „Phlox” Lynnt kitiltották a normál játékokban való „feedelés” miatt. Az Erknaite Twitter-bejegyzéséből származó képernyőképek szerint Phlox League of Legends-fiókja 14 napos felfüggesztést kapott.

Phlox Ryze-zal grindolt, amikor 13 játék alatt 183 alkalommal halt meg.

Phlox OP.GG-jéből ítélve, nehéz napokon van túl, amikor a játékkal játszik, amin naponta dolgozik. Annak ellenére, hogy csak Normal queue játékokat játszott, az algoritmus nem kegyelmezett az alkalmazottnak.

Az utolsó tizenhárom meccséből kilencet elvesztett, főleg Ryze-zal játszott a mid lane-en az új Rod of Ages-szel. A képernyőkép szerint, – amit Phlox állítólag megosztott a Discordon -, a League algoritmusa nem gondolta, hogy csak rossz meccsei vannak.

14 napos eltiltást kapott „a játékban tanúsított zavaró viselkedésért”.

Az eltiltásáról készült képernyőfotót azzal a megjegyzéssel követte, hogy „azt hiszem, nem kellett volna Ryze-t játszanom”.

Ryze köztudottan az egyik legnehezebben kiegyensúlyozható bajnok a Riot számára, és lehet ezért próbált ennyit játszani a hőssel, hogy tudja, mit is kellene változtatni rajta.

Általában nagyon jól teljesít a kompetitív játékban, de az egyik legalacsonyabb győzelmi aránya van a solo queue-ban is. Ryze még most is 46,07%-os győzelmi arányt mutat a Platinum+ szintű queue-ban világszerte, és még ennél is rosszabb az alacsonyabb elókban.

Nos, most Phloxnak van két hete, hogy átgondolja a dolgot.

Update: Vagyis csak lett volna, azóta a profiljáról feloldották a kitiltást és újra nekivágott a játéknak!

Betöltés...
Keresés
Keresés