Erősebb lesz, mint a Steam Deck! – Íme a OneXPlayer 2

A OneXPlayer 2 jelentős frissítést jelent a jelenlegi termékcsaládhoz képest. Kezdve a korábbi modelleknél jóval nagyobb képernyővel. Az új konzol 8,4 hüvelykes, 2560×1600-as felbontású képernyővel rendelkezik majd, ami a 7 hüvelykes 1920×1200-as felbontásról történő frissítés. Ez az egy hüvelyknyi pixelarány 323-ról 359-re történő növekedését jelenti.

Ami még ennél is fontosabb, a konzol levehető játékpadokat fog alkalmazni, a Nintendo Switch ikonikus kialakítását utánozva. A játékosok ezentúl megoszthatják a billentyűzeteket más játékosokkal, vagy egyszerűen csak távolról játszhatnak.

A OneXPlayer továbbá megerősítette, hogy konzoljuk Intel 13. Gen Core sorozatú vagy AMD Ryzen 7 6800U CPU-val lesz elérhető. A vállalat már elfogadta az AMD 8-magos Zen3+ processzorát, a Ryzen 7 6800U-t az AMD-től a Mini Pro sorozatához, így ilyen értelemben nem lesz frissítés az AMD-s termékcsalád számára.

Ezzel szemben az Intel-alapú rendszerben most egy meg nem nevezett Core i7 SKU lesz, amely valószínűleg a Core i7-1260P utódja.

Amit fontos megjegyezni, hogy az Intel még nem erősítette meg a mobil 13. generációs Core, más néven „Raptor Lake” sorozat specifikációit, így ez lehet az első pillantásunk arra, hogy a vállalat mire készül az alacsony fogyasztású eszközök számára.

A OneXPlayer bejelentette, hogy a OneXPlayer 2 előrendelése november 25-én indul, de a konzol csak jövőre jelenik meg (dátumot nem adtak meg). A konzol valóban jobb hardverrel rendelkezhet, mint a Steam Deck, azonban a OneXPlayer konzolok drágábbak, mint a Valve készülékei.

Nagyon valószínűtlen, hogy a OneXPlayer 2 esetében ez másképp lesz.

Update: a OneXPlayer 2 (AMD változat) specifikációit a Wccftech megerősítette. A készülék megerősítést nyert, hogy LPDDR5X-6400 memóriával rendelkezik, míg az akkumulátor jelentős frissítést kap, 17100 mAh kapacitású lesz.

Betöltés...
Keresés
Keresés