Neymar és a brazil sztárok a CSGO-val játszanak a világbajnoki meccsek között

Nem ritka, hogy a sportolók szabadidejükben videojátékokhoz fordulnak, hogy kikapcsolódjanak és lazítsanak, de általában a játékok kevésbé intenzívek, mint a Counter-Strike.

A CSGO sokkal feszültebb, kiszámíthatóbb játék, mint a szokásos Warzone vagy Fortnite meccsek, így furcsa opció a játékosok számára a meccsek közötti kikapcsolódásra.

A világ legnagyobb színpadán, az egyik legnagyobb sporteseményen azonban úgy tűnik, hogy a brazil csapat számára pontosan ez a megoldás.

Abdallah Al Ghifari, a közel-keleti CSGO-tulajdonos szerint a brazil labdarúgó-válogatott ismerős arcoktól kapott néhány érdekes előfizetést.

A csatárok Neymar és Gabriel Jesus, valamint a középpályások Casemiro, Lucas Paqueta és Everton Ribeiro mind bejelentkeztek, hogy 2022. november 21-én Counter-Strike-ot játsszanak.

Mivel a brazilok első mérkőzése a világbajnokságon csak november 24-én kezdődik, úgy tűnik, hogy a játékosoknak volt egy kis szabadidejük, és egy kis játékra vágytak.

Bár furcsának tűnhet, hogy focisták CSGO-t játszanak, Neymar valójában már jó ideje lelkes játékos és rajongó.

A játék iránti szeretete azonban nem csak a CSGO-ra korlátozódik, hiszen a Call of Duty-nak is kölcsönadta a kinézetét, hogy a Modern Warfare 2 egyik operátora legyen.

HIVATALOS: Messi, Neymar Jr. & Paul Pogba MW2 skinek jönnek

Míg a CSGO-rajongók kétségtelenül figyelemmel kísérik a játékosok meccstörténetét, a brazil futballrajongók valószínűleg csak azon aggódnak, hogy a játék nem fogja-e megzavarni a játékosok figyelmét a világbajnokságon.

Betöltés...
Keresés
Keresés