Ez talán a League of Legends legkeményebb bugja! – Neeko toronnyá változtatta magát

Vandiril megint nekilátott, hogy megtalálja az abszolút legrosszabb hibákat a League of Legendsben, hogy aztán mindenkinek bemutassa őket.

A 2022-es világbajnokság alatt is szorgoskodott, megmutatta mind Orianna hibáját, ami miatt rövid időre le kellett tiltani a verseny alatt, mind pedig egy olyan hibát, ami miatt a Top Esports elveszíthette a világbajnoki részvételt.

Ezek a hibák azonban elég kis léptékűek a legújabb felfedezéséhez képest:

Neeko képes toronnyá változni és toronylövéseket leadni.

A LoL-nak az évek során volt már elég hibája, de ez az egyik legőrültebb és leginkább gamebreaking hiba.

Neeko passzívja lehetővé teszi számára, hogy átváltozzon a csapatában lévő más bajnokokká, hogy megtévessze az ellenséget. Ez azonban csak névlegesen működik, mivel nem kapja meg a képességeiket vagy a buildjükből származó sebzést.

Legalábbis Neeko elvileg így működik. Vandiril megtalálta a módját, hogy Neekót olyan dolgokká alakítsa át, mint egy torony vagy egy jungle camp, és ezekben az alakokban hihetetlenül nagy sebzést oszt ki.

Bár Vandiril nem mutatta meg, hogyan lehet ezt a hibát megismételni annak érdekében, hogy a League of Legends játszható maradjon azok számára, akik nem tudják, hogy Neekót ki kell tiltani, a felvételek, amelyeken ez a hiba akcióban látható, nagyon durva, és jó oka van annak, hogy Neeko ki lett tiltva.

A tweetjükön az látható, ahogy Yuumi tankolja a tornyot helyettük, így hatalmas mennyiségű sebzést adhat ki anélkül, hogy a toronytól sérülést szenvedne. Másodpercek alatt megtizedelik a T1 tornyot és az alatta lévő Syndrát.

A teljes videón látható néhány egyéb csínytevés, mint például a jungle campekké való átalakulás, valamint az is, hogy hogyan néz ki, amikor a glitch „rendesen” működik, és Neeko egy túlméretezett toronnyá alakul át.

Neeko azóta ki lett tiltva, és nem játszható, amíg a Riot nem találja meg a hiba kijavításának módját.

kép: CooLifeGame

Betöltés...
Keresés
Keresés