Meghalt a férfi, aki épp TikTok videót készített egy mozgó kamionon +18

Azért, hogy híressé váljon a TikTokon, egy 25 éves férfi élete ért véget, megdöbbenve és értetlenül hagyva az internetes közösségeket.

A beszámolók szerint egy meg nem nevezett férfi a sofőr tudta nélkül felmászott egy teherautó tetejére, és táncolni kezdett.

A férfi ezután az autópályán egy hídnak ütközött, és súlyos sérüléseket szenvedett. A houstoni tűzoltóság mentősei a Memorial Hermann-Texas Medical Centerbe szállították, ahol végül halottnak nyilvánították.

A houstoni rendőrség szóvivője, Jodi Silva elmondta, hogy a férfi az incidens idején valószínűleg felvette magát, de ezt nem tudják bizonyítani.

A táncoló férfiról készült felvételt a Grizzy’s Hood News töltötte fel, ahol aztán futótűzként terjedt el.

Eközben a TikTokerek megszólalnak, és arra buzdítanak másokat, hogy ne próbálkozzanak ilyen mutatványokkal, hogy nagyot alkossanak a közösségi médiában. Mi is azt tanácsoljuk, hogy NE, semmiképp se próbálkozzatok ilyesmivel!

“Nem vagyunk tisztában azzal, hogy egy ilyen alkalmazásnak mekkora ereje és befolyása van” – magyarázta ‘jea_777’ TikToker. “Csak csináljuk, hogy kapjunk egy kis lájkot, egy kis pár szívet vagy megosztást. Az életed megér ennyit?”.

@jea_777 #greenscreensticker Praying for the family #breakingnews #news #tiktok #christiantiktok #fyp #fypシ #parati ♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

A TikToker azzal folytatta, hogy sokan tesznek ilyen dolgokat egy kis dopaminlöketért, és imádkozott a férfiért és a családjáért.

Egyelőre nincs hír arról, hogy ki volt a férfi, vagy mi volt a fiókja, de a nyomozás folyamatban van.

Betöltés...
Keresés
Keresés