Nagykorú lett az NFS: Underground 2! – Egy remake a rajongók nagy vágya

Kimondhatatlanul nagy tragédia, hogy a Need For Speed Underground 2 még mindig nem kapott remastered változatot. A kiadó Electronic Arts általában csak úgy örül, ha két kézzel foghatja a pénzünket, mégis kihasználatlanul marad az aranybánya, amit egy generáció egyik legnépszerűbb videojátékának remake-je jelentene.

Nem mintha az EA nem csinálna remastereket.

A Mass Effect-trilógia 2021-ben kapott új festést és néhány ravasz játékmenetbeli finomítást. Számos Need For Speed-játékot is láttunk már remasterelve, köztük a 2010-es Hot Pursuitot.

Akkor miért várnak a rajongók 18 évvel a szeretett játék megjelenése után még mindig egy remasterre, ami valószínűleg soha nem fog megtörténni? Talán a játék páratlan soundtrackje, a stílusos világ és az egyszerű irányítás miatt?

Nos, igen, nyilvánvalóan mindezek miatt.

A rajongók 18 év elteltével is összeállítják saját remake-jüket, és elképzelik, hogyan nézne ki az Underground 2 egy újgenerációs konzolon. Még mindig petíciókat írnak, és küzdenek azért, hogy az EA meghallgassa őket.

Íme egy rajongó által készített Remaster:

Úgy értem, el tudnád képzelni, hogy a Need For Speed: Underground 2 kap egy remake-et a Tony Hawk’s Pro Skate 1 + 2 Remastered stílusában?

Mindent megtartanának, ami az eredetit olyan sikeressé tette, de modern elemekkel egészítenék ki, hogy csillogónak és újnak tűnjön.

Ez olyan egyszerűnek tűnik… Nem igaz?

Betöltés...
Keresés
Keresés