A homlokára tetováltatta Elon Musk nevét az influencer – WTF?!

Rodrigo América brazil influencer arról posztolt egy videót, ahogy éppen a homlokát tetoválják, méghozzá a milliárdos tech óriás, Elon Musk nevét. A Tesla vezérigazgatója neve mellé América egy fallikus kinézetű rakétát is kapott, hogy a milliárdos a Marsra repítse az influencert.

A Daily Star beszámolója szerint a videóban América azt mondja követőinek: „Számomra nincsen Elon Muskhoz fogható ember. Amit ő csinál, amit ő fog csinálni, hogy embereket visz a Marsra… Az ő neve biztos be fog kerülni a történelembe. Ő egy inspiráció számomra”.

Az outlet szerint azt mondta az újságíróknak, hogy az űr és minden földönkívüli dolog iránti megszállottsága néhány évvel ezelőtt kezdődött. Azt mondta: „2016-ban börtönőr voltam. Két órán át ültem, amikor egy nagy fejű kis valami elhaladt előttem, és hallottam egy hangot, ami azt mondta:

„Keresd a tudást”.

„Azután a nap után kértem, hogy távozhassak, nem akartam tovább a rendszerben dolgozni”. Azóta América úgy döntött, hogy 10 földönkívüli tetoválást szeretne csináltatni.

Hozzátette: „Nem tudom, hogy ez egy megszállottság-e, de azt tudom, hogy nagyon erősen foglalkoztat a más bolygókon lévő élet. Tényleg hiszek benne”.

Bár az influencer reméli, hogy legújabb tintája révén helyet kap Musk csillaghajóján, lehet, hogy még várnia kell egy darabig.

Az év elején a Space_Hub Twitteren megkérdezte a követőit, hogy szerintük mikor lesz lehetséges, hogy emberek szálljanak le a Marsra.

A SpaceX alapítója azt válaszolta, hogy ez 2029-re várható. De februárban a dél-afrikai iparmágnás egy ötperces szimulációs videóban azt is megosztotta, hogyan fog kinézni a Mars-expedíció.

Mit gondoltok, felengedi majd Elon az első Marsra menő járatra?

Betöltés...
Keresés
Keresés