Érdemes-e megcsinálni a Max 89 World Cup Hero SBC-t?

A leakerek már egy ideje jelezték, hogy érkezni fog egy World Cup Hero pakk, ami várhatóan maximum 89-es összértékű speciális kártyákat fog szórni. Viszont a héten elején úgy tűnt, hogy az istenért sem szeretne megérkezni, s sokan már le is tettek róla. Erre a szerdai tartalomfrissítés során felvillant, ráadásul emészthető kritériumokkal.

Három darab 88-as lap kell bele minimum, na meg egy 86-os összértékű csapat. A három 88-as kártyának hála nem kell komoly kísérőfodderekre számítani, bőven lehet égetni a 83-as, 84-es lapokat a kirakósba.

Az SBC megjelenésekor még 120 ezer Coin körül állt az összérték, ha nulláról, piacról vásároltuk össze az elemeket, ez mára 150 köré emelkedett. Na, de megéri-e ennyit kiadni a csomagért?

Összesen 6 olyan World Cup Hero nyitható, ami 100 ezer Coin alatti árat képvisel a piacon. Ám ezeken felül további 17, ami megéri, hiszen többe kerülnek, mint az SBC.

Minden ilyen pakk a szerencsén alapszik, de matematikailag több esély van jó, vagy hát használható lapot nyitni, mint rosszat. S azt még ehhez hozzátenném, hogy van olyan 100k alatt kártya, ami szintén használható ebből a kategóriából.

Összességében ez egy kiváló ár-érték arányú kirakós, véleményem szerint erre érdemes lehet foddert, vagy akár kevéske Coint is költeni.

Betöltés...
Keresés
Keresés