Ez a LoL hős rekorddöntő 55 hibajavítást kapott – Nem, nem Viego

A League of Legendsben már a kezdetek óta vannak hibák, amikor még jóval kevesebb, mint 160 bajnok volt.

Annak szellemében, hogy tegnap Neeko-t egy gamebreaking hiba miatt tiltották, némi kutakodással kiderült, melyik bajnok tartja jelenleg a legtöbb hibajavítást elnyert bajnok rekordját a League-ben. Itt nem közvetlenül a játékban lévő hibák számát nézzük, hanem az eddig kijavított hibák számát.

A League Wiki és a patch notes előzményei alapján Shaco tartja jelenleg a ‘legtöbb hibajavítást kapott bajnok’ rekordszámát: 55 hibajavítással.

Közvetlenül mögötte Yasuo áll 53 hibajavítással. Rengar és Sion osztoznak a harmadik helyen 49 hibajavítással. A negyedik helyen a top lane királya, Teemo áll 47 hibajavítással. Az ötödik helyen Master Yi és az ő 43 hibajavítása található. A megtisztelő helyeken Lux 40, Sylas 38, Ezreal és Twisted Fate pedig 36 hibajavítással szerepel.

Érdekes, hogy Viego még el sem érte az ötödik helyet.

A másik oldalon a legkevesebb hibajavítást kapott bajnokok közé tartozik Olaf és Tristana 7, Tryndamere 6, Shen 5, Zac pedig mindössze 4 hibajavítással. Néhány bajnok, például Sivir jelenleg csak két hibajavítással szerepel a listán, de ez azért van, mert a hibajavítások számlálója minden egyes alkalommal visszaáll, amikor egy bajnok átdolgozást vagy mid-scope frissítést kap.

Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb LoL bajnok átlagosan 10-20 hibajavítást kap. A legtöbb hibajavítással rendelkező bajnokok általában egyedi kölcsönhatásban vannak a bajnokokkal vagy tárgyakkal, mint például Rengar és a bokormechanikája.

A legkevesebb hibával rendelkező bajnokok általában egyszerű készletekkel rendelkeznek, amelyek többnyire csak az adott bajnokot és annak célpontjait érintik.

Téged meglepett a lista?

Betöltés...
Keresés
Keresés