Rajongók ezrei aggódnak: xQc rejtélyesen vetett véget streamjének!

Ha valaha is bekapcsolódtál xQc streamjébe, akkor tudhatod, hogy az egykori Overwatch League-sztár legalább 12 órán keresztül streamel. Nem meglepő, hogy időnként ezt több mint 20 órára nyújtja, mielőtt egy-két napra offline üzemmódba kapcsol.

Nem szokta lemondani a streameket, főleg nem úgy, hogy épp, hogy elindítja, és nagyon ritkán fordul elő, hogy a semmiből offline lesz.

Legalábbis a saját akaratából.

Volt néhány alkalom, amikor a trollok DDOS-támadások hullámával akadályozták meg, hogy streamelni tudjon, vagy más külső behatás. Így néhány rajongó számára kissé aggasztó volt, amikor xQc-nek a tervezettnél korábban abba kellett hagynia a november 22-i streamjét.

A Twitch-sztár éppen a 4 órás határához közeledett, és ekkor már többször is szünetet tartott hosszas telefonbeszélgetések miatt.

” Chat, nem fogok semmit sem szépíteni és furcsává tenni, oké, valami történik, és chat, ez az első alkalom az egész karrierem során, hogy ilyet csinálok” – mondta. “Valami történik, amihez teljes figyelmemre van szükségem, és nekem kell foglalkoznom vele, és teljes figyelmemet kell adnom neki, egyszerűen muszáj”.

“Egyszerűen csak be kell fejeznem a streamet és csak mennem kell. Kissé meg vagyok zavarodva. Végig kell mennem ezen, és máris rendben vagyunk. Még soha nem csináltam ilyet, és remélem, megértitek”.

A chatje azonnal megtelt támogató üzenetekkel, amelyekben azt mondták neki, hogy inkább arra koncentráljon, hogy a jelen helyzetet kezelje, mintsem arra, hogy a streamben maradjon.

Bár természetesen voltak olyanok is, akik megkérdőjelezték, hogy miért hagyta el a streamet, és válaszokat akartak.

A streamer azonban még nem foglalkozott a dolgokkal nyilvánosan.

Mit gondoltok, mi lehet xQc gyors távozása mögött?

Betöltés...
Keresés
Keresés