Dr. Disrespect x Elon Musk?! – Társulhat az internet két trollja

Doc a Twitteren elárulta, hogy játékstúdióját, a Midnight Society-t felvetette Elon Musknak, hogy a kettőjük „erejével” egy jobb játékot készítsenek. Mondanom sem kell, hogy a rajongók azonnal felkapták a fejüket a lehetséges kollaboráció miatt, mivel a stúdió az első játékát –  a Deadropot – fejleszti.

Egy hálaadásnapi tweetben Doc azt állította, hogy a játékáról akkor mesélt a Tesla és a Twitter CEO-jának, amikor „a magángépén repült”.

Musk maga is elég nagy gamer, így az ötlet, hogy befektessen egy videojáték-stúdióba, nem is olyan elrugaszkodott ötlet.

A Doki mellékelt egy vicces fotót Elonról és a hálaadási kiszolgálásról egy repülőgépen, ahol a Doki egy egész pulykát kapott, míg a SpaceX alapítója elégedetlenül nézett a fedélzeti étkeztetés miatt.

A hozzászólásokban a rajongók izgatottságuknak adtak hangot, hogy ők ketten potenciálisan együtt dolgozhatnak, és hogy Musk mit tudna hozni az asztalra.

Néhány felhasználó még azt is felvetette, hogy Elon és a Doc dolgozzanak együtt egy új streaming szolgáltatáson, mivel Dokit véglegesen kitiltották a Twitchről egy máig teljesen rejtélyes okból.

Egyelőre nem világos, hogy Elon és Dr. Disrespect valóban összefognak-e, de ha igen, készüljetek fel az erőszak, a sebesség és a lendület (Dr.Disrespect mottója) egészen új szintjére.

Mit gondoltok, Elon ebbe is belevághatja a fejszéjét?

Betöltés...
Keresés
Keresés