Máris ár alatt kínálják az RTX 4080 kártyákat?!

A PCGamesHardware jelentése szerint a Gainward GeForce RTX 4080-at már az MSRP alatti áron kínálják. Az eredeti 1539 eurós árat 1449 euróra csökkentették, ami azt jelenti, hogy ezt a kártyát most a német RTX 4080 MSRP 1469 euró alatt árulják (ez a Founders Edition és néhány egyedi modell induló ára volt).

Fontos, hogy az RTX 4080-at MSRP áron manapság épp annyira lehetetlen megtalálni, mint amennyire lehetséges meggyőzni a vásárlókat, hogy szerezzenek be egyet. Az RTX 4080 egyszerűen nem jó vétel, és már most lekörözték a még drágább RTX 4090 GPU-k.

A szóban forgó kártya a Gainward Phantom.

Ez a modell a referencia órajelű változat, de a Gainward egyedi hűtési megoldásával. A hónap eleji debütálása óta folyamatosan csökken az ára.

Az Alternate ajánlata csak egy ideig tartó, egyszeri akció, de remélhetőleg kezdetnek megteszi. Ez a bizonyos akció még mindig nem túl népszerű, a kártya még nem fogyott el, de ez mégiscsak 20 eurós kedvezmény.

Ahhoz azonban, hogy az RTX 4080 jó üzlet legyen, az NVIDIA-nak gyorsan kell cselekednie. Az AMD Radeon RX 7900-as szériája szó szerint két hét múlva érkezik, ami ezen az áron újabb szöget üt a 4080 koporsójába.

Persze itthon az árazások mindig eltérnek a többi országétól, de reméljük, hogy nálunk is hasonló tendencia lesz!

Betöltés...
Keresés
Keresés