Saját „böfögős” válogatásán képedt el a streamer – A YouTube sötét bugyrai

A Twitch-en megélhetést biztosító streamerek sok időt töltenek a kamerák előtt, és míg a YouTuberek megengedhetik maguknak azt a luxust, hogy megszerkesszék a videóikat és kiszűrjék a tartalmat, a streamerek minden egyes élő adásban önmagukat adják.

Vannak olyan emberek, mint Ludwig, akik 50 órára bezárják magukat egy üvegdobozba, és extrém példaként a kamera előtt alszanak, de minden karrierista streamer órákat és órákat töltött az életéből a kamera előtt.

Alinity megdöbbent, amikor a YouTube-on talált egy ” böfögős összeállítást” magáról,

egy olyan videót, amely számos livestreamje során készült klipekből állt össze, amelyekben a hölgy a gázaitól vált meg.

A videó és az alatta lévő kommentek teljesen kiakasztották a streamert.

Miután megnézett belőle egy keveset a streamben, és gyorsan végigpörgette a kommenteket, Alinity talált egy másik, ilyen jellegű klipek feltöltésére szakosodott „lány böfögős” csatornát, egy egész kommentszekcióval együtt, ahol a kommentek csak biztatták a feltöltőt.

„Ki készíti ezeket?!”

Alinity teljesen hitetlenkedve kiáltott fel. Gyorsan átváltott az aggodalomból a nevetésbe hiszen ez a szituáció annyira abszurd, hogy tényleg kénytelen az ember először elképedni, majd csak röhögni rajta.

A csatornán ráadásul tucatnyi olyan videó van, amelyeken különböző streameken böfögő nőket klipelnek, legyen az Instagram live, TikTok vagy Twitch.

Bár a videó ártalmatlannak tűnhet, egy kommentelő hozzátette, hogy a hasonló tartalmakat rendszeresen leveszik.

Emiatt nyugodtan mondhatjuk, hogy ezek a videók a YouTube-on megengedett dolgok határán csúszkálnak.

Betöltés...
Keresés
Keresés