A LoL fejlesztői gyors megoldást ígértek a játékromboló funnel strat ellen!

A League of Legends jungle-je a 13. szezonban ismét jelentős átalakítást kapott, mivel a Riot új jungle-állatokat és rengeteg egyszerűsítést vezetett be a szerepkörbe.

És óramű pontossággal, a játékosok megtalálták a módját, hogy visszaéljenek az új rendszerekkel. A stratéga, amelyet először Kínában és Koreában fedeztek fel: a mid lanerek és a junglerek a játék során időközönként szerepet cseréltek, hogy maximalizálják az új elemekből származó stackeket.

Mivel a stackek még a jungle item eladása után is megszerezhetők, a játékosok hiper-carry bajnokokat, például Master Yi-t és Twitch midet visznek – de szinte minden hőssel működik, hogy lényegében ingyen aranyat kapjanak és gyorsabban skálázódjanak a késői játékba.

Ez valami olyasmi volt, amit a Riot kihagyott a korai tesztelés során, de nem hagyják figyelmen kívül a problémát: a változtatások a decemberi LoL 12.23-as patch részeként fognak megjelenni. Könnyen orvosolható probléma, amit nem igazán láthattak előre az élő szerverek széleskörű adatai nélkül.

„Már tudunk róla, és enyhítő taktikákat tartunk szem előtt” – mondta Ray ‘Ray Yonggi’ Williams fejlesztő a játékosoknak.

„Az előszezonbeli fejlesztői időnk nagy részét azzal töltjük, hogy a játékot a 99,9%-ra hangoljuk, és amikor egy rést jelentő visszaélés esete felbukkan (mint például a funnel), akkor biztosítjuk, hogy megvannak a lehetőségek, amikkel orvosolni tudjuk, amikor ez megtörténik.

Azonban ez egy egyszerű javítás lesz, amit a Riot az elkövetkező napokban tervez kiadni.

Számítsatok arra, hogy a funnel stratot csírájában elfojtják, mielőtt jövő év elején eléri a rangsorolt játékokat.

Betöltés...
Keresés
Keresés