A Riot dev elmagyarázza, hogy a Cypher buffok hogyan javítják a Valorant „gyenge” ügynökét

A népszerű első személyű lövöldözős játékban most már 20 ügynök van, így nyilvánvaló, hogy rengeteg munka van kedvenc ügynökeink mindegyikének kiegyensúlyozásában, és a Valorant játékosok számára nem idegenek a játékmenetet megváltoztató javítások.

Néha teljesen felrázzák a metát, vitathatóan jó vagy rossz irányba, láttunk már ügynököket teljes átdolgozást kapni. Különösen Yoru és Viper esetében történtek hatalmas változások a megjelenésük óta.

A legutóbbi 5.10-es javítással Cypher volt a következő a listán, aki régóta esedékes buffot kap, mely kapcsán a fejlesztők elmesélték a gondolatmenetüket.

„Az egyik nagy dolog, amit Cypherről gondolunk, ha arról beszélnénk, hogy mi az ő egyedi erőssége, az az, hogy ő a globális információs hálózat” – mondta a Valorant vezető ügynöktervezője, Jay Watford.

„Tudnia kell, mi történik a térképen, és képesnek kell lennie arra, hogy felállítsa és beavassa a csapattársait, hogy mi történik, és az egyik legstratégikusabb karakterünkké válik, ahol az ellenség összes pozícióját felhasználja ellenük”.

Az ügynöktervező szerint Cypher trapwire-jének elhelyezése túlságosan kiszámíthatóvá vált, ami miatt meg kellett növelni a képesség hosszát, ami rengeteg új lehetőséget adott a Sentinelnek a setupra.

forrás: BoldKaos

„Az ellenségeknek meg kell állniuk, gondolkodniuk kell, és érezniük kell ezt a nyomást, azt a fajta globális hálót, amit ő sző.

Az ultimate buffot érintve Watford elmagyarázta, hogy Cypher Neural Theftjét „erőtlennek” érezte más ultimate képességekhez képest. „Van ez a korlátozás, hogy meg kell szereznie a holttestet, aztán volt az időzítő korlátozása, aztán volt a távolság korlátozása”.

„Remélned kellett, hogy az az idő, amit használtál, nagyon hatékony volt, és egy csomó értékes információt kaptál abból az egy pingből” – mondta a fejlesztő.

„A csillagoknak össze kellett állniuk ahhoz, hogy óriási hatása legyen a Neural Theftnek”.

Most a legutóbbi változtatásokkal, a korlátozások egy részének eltávolításával, miközben megnöveli azt az időt, amikor „megmozgathatja a szálakat”, nagyobb rugalmasságot adnak Cypher számára, hogy a játékon belül irányíthasson.

Egyelőre nem világos, hogy az új Cypher-buffok visszahozzák-e a hátborzongató marokkói ügynököt a meta csúcsára, de az biztos, hogy üdítő látni, hogy egy másik Sentinel küzd a csúcsért.

Mit gondoltok, ezek a buffok elégnek bizonyulnak majd?

 

Betöltés...
Keresés
Keresés