Instán vallotta be a tini, hogy gyilkolt, segítséget kért a holttest eltüntetéséhez

A rendőrség emberöléssel vádol egy tizenéves fiút, miután az Instagramon bevallotta, hogy megölt valakit. Joshua Cooper egy ismerősével videócsevegett, amikor állítólag azt állította, hogy megölt valakit, mielőtt a kamerát megfordítva felfedte volna valaki más vérrel borított lábát és lábszárát.

A pennsylvaniai Bensalemben a rendőrségre egy anyuka telefonált be, aki azt állította, hogy a lánya kapta a felkavaró hívást Coopertől.

„A hívó azt állította, hogy a lánya egy 16 éves ismerősétől kapott egy Instagram-videohívást” – áll a rendőrség közleményében. „A videócsevegés során a 16 éves fiú azt állította, hogy épp most ölt meg valakit”.

„Ezután segítséget kért a holttest eltüntetéséhez”.

Amikor a rendőrök ellenőrizték Cooper házát a Top of the Ridge Trailer Parkban, Bensalemben, látták, hogy egy fiatalember kilép a lakókocsi hátsó ajtaján és elfut. Ezután a lakókocsiban, a fürdő padlóján egy fiatal lány holttestét találták meg, akin látszólag lőtt seb volt.

Úgy tűnt, hogy „jelentős lépéseket tettek a tetthely megtisztítására”.

A Philadelphia Inquirer szerint az áldozat mindössze 13 éves volt.

A tinédzser ellen felnőttként több bűncselekmény miatt is vádat emeltek, többek között emberölés bűntette, bűncselekményhez szükséges eszközök birtoklása és tárgyi bizonyítékok meghamisítása vagy hamisítása miatt. Wertman kerületi bíró emelt vádat ellene.

Joshuától az óvadékot is megtagadták, és egyenesen az Edison Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Központjába küldték.

Az előzetes meghallgatás időpontját december 7-re tűzték ki.

kép/forrás: Bensalem Police Department / imageBROKER / Alamy Stock Photo / UNILAD

Betöltés...
Keresés
Keresés