Már most panaszkodnak a Warzone 2 játékosok a csalók visszatérése miatt

A 2020-ban megjelent Warzone az Activision népszerű Battle Royale-sorozatának fő belépője volt, és azóta folyamatosan szárnyaló rajongótáborral rendelkezik. Ez a népszerűség a Warzone 2-vel sem változott, amely annak ellenére, hogy új cím, máris elkötelezett és szenvedélyes rajongótábort gyűjtött össze.

Ám az előző héten már láthattuk a Harry Potteres csalás visszatérését, sőt a játékosok úgy gondolják egyre több az „átlagos” csaló is.

A játékosok rendszeresen osztanak meg videókat állítólag csaló játékosokról, akik pontosan tudják, hogy hol vannak, mielőtt a látóterükbe kerülnének.

Sőt a hackerek a közösségi médiában is feltűnnek, ahol a csalásaikat a TikTok-on, valamint más népszerű platformokon próbálják bemutatni.

Ám én nem találkoztam csalóval sem az MW2, sem a Warzone 2 meccseim során. Persze ez nem jelenti azt, hogy nincsenek, de szerintem azt sem, hogy a játékosoknak annyira félniük kéne, hogy a csalók ellepik a játékokat.

Illetve az Anti-cheat folyamatosan fejlődik, amivel egyre több és jobb csalást képes lesz kiszűrni. Viszont az is biztos, hogy teljesen soha nem fogunk tudni megszabadulni a csalóktól.

Te találkoztál már igazi csalóval a játékaid során?

Betöltés...
Keresés
Keresés