Riot August bejelentette a régen várt Jax átalakításokat

Mostanában rákapott a Riot Games az úgynevezett midscope update-ekre. Ez valószínűleg azért történhetett meg, mert rájöttek, a VGU-k hosszú időt igényelnek, a kisebb ráncfelvarrások viszont nem eredményeznek komoly változásokat. Maradt tehát a midscope update, ami nem piszkálja egy adott hős modelljét, sőt bizonyos képességeket sem, kiemelt esetekben hangahatások, vizuális effektek, na meg egy-két spell változik, annak érdekében, hogy felfrissítsék a karakter játékmenetét.

Riot August Twitteren jelentette be, hogy milyen irányba tervezik tolni Jaxet a jövőben. A hős megmarad az az idegesítő 1v1 masina, mint korábban, viszont kap némi lehetőséget arra is, hogy megállja a helyét a csapatharcok közepén.

A Passzív, a Q képesség, a W képesség és az E képesség technikailag nem változik, csupán elveszik a Q-ról az AP sebzést, na meg az E képesség esetében alapsebzésre korlátozzák az „elkerülést” (dodge), valamint nem az AD, hanem a max életerő határozza majd meg a bónusz sebzést.

Az ulti viszont teljesen megváltozik, marad a „tankosító” effekt, ám ehhez meg kell majd sebezni az ellenfeleket. Minél többet ellenfelet ér Jax csapása, annál tankosabb lesz a harcban, hiszen Magic Resist és Armor is felpörög majd a harcosra. Az új effekt pofon egyszerű, pörgetni fogja maga körül a botját, feltehetően, mint az E képesség közben, a megsebzett ellenfelek pedig felpakolják majd rá a bónusz statokat. S ami miatt még félelmetesebb lesz ez a buff, az az Ulti másik hatása, ami a legfőbb képességének idejére meggyorsítja a passzív kisülését, Ulti közben nem minden harmadik, hanem minden második ütése lesz erősebb Jaxnek.

Betöltés...
Keresés
Keresés