Bukta a Fortnite 1v1-et, szétfejelte a monitort a híres streamer

Speed az elmúlt hónapok egyik legfelkapottabb tartalomgyártója. A Twitchen ténykedő amerikai egy Fortnite klippel vált híressé, amiben szórakoztatóan rosszul ejti ki a Cristiano Ronaldo által fémjelzett „SUI”-t. A FIFA közösség felkapta őt, Speed pedig kapva kapott az alkalmon, elkezdett futballal kapcsolatos tartalmakat is gyártani, közben pedig a világ legnagyobb Ronaldo fanjának kiáltotta ki magát.

A streamer karaktere azonban rendesen megosztó. Van, aki szereti a gyermeteg hülyeségeit, ám érthetően van, akit ez teljesen kiborít. Speed szeret a szélsőségekben gondolkodni, ezt legutóbbi műsorában is bizonyította.

Éppen egy Fortnite Top 2-es helyzetben találta magát, a mozgásából ítélve pedig látszik, hogy nem idegen számára a late game. Az 1v1-et elbukta, itt pedig bekattant az IShowSpeed speciál, kiborult és lendületből szétfejelte a kameráját és a monitort.

Persze fájt neki rendesen a manőver, így remélhetőleg a jövőben kétszer is átgondolja majd, hogy mi fér bele egy ilyen kirohanásba és mi nem.

Nehéz eldönteni, hogy Speed esetében ez csak szerep, vagy tényleg ennyire őrült a srác, de az biztos, hogy a rajongói inkább utóbbiban bíznak.

Betöltés...
Keresés
Keresés