Csalás, vagy bug? – Halhatatlan játékosok rohangálnak a Warzoneban

A Warzone 2 megjelenését úgy várták a rajongók, mint a messiást. Kezdett kissé repetitívvé válni a régi pálya, valamint az egész játékélményt beárnyékolták a hibák és a csalók. Abban bíztak a játékosok, hogy a fejlesztők a Warzone 2 védelmét megerősítették az első kiadáshoz képest, a bugokra pedig fokozottan figyeltek.

Nos, az egyik legújabb probléma mindkét feltevést cáfolja. Előfordulhat mostanában ugyanis olyan, hogy a játékosok nem szenvednek el sebzést, oszthatjuk őket akár hosszú percekig is, olyan, mintha végtelen életük lenne.

Is this cheating or a glitch? Or do I need to revise my RPK load out? from CODWarzone

Reddit poszt is készült a témában nem egyszer, a rögzített pillanatok pedig enyhén szólva is vérlázítók.

Ami pedig hab a tortán, hogy úgy tűnik, ez egy bug, így még csak nem is lesz olyan egyszerű orvosolni a helyzetet. Ha ismét csalók munkáját látnánk, akkor “csak” jeleznünk kéne a szabályszegést, a fejlesztők pedig kivágnák az illető felhasználóját egy jól irányzott tiltással, ám itt most nem ez a helyzet, így csak imádkozhatunk, hogy az Infinity Ward kibogozza a játék spagettikódját, relatíve gyorsan.

Érdemes jelezni az ilyesmit a fejlesztőknek, ha játék közben beleszaladunk egy ilyenbe, viszont jelentgetni nincs sok értelme, hiszen tiltani nem fogják azt, aki belekeveredett egy glitch-hálóba.

Betöltés...
Keresés
Keresés