Ekkor érkezik a Cryostatis VALORANT bundle, ami fagyos skineket hoz a játékba

Nyakunkon a hó és az ünnepek, ezért a fejlesztő, a Riot Games egy új, „jeges” bundle bevezetésével próbálja fokozni a hangulatot a VALORANT-ban.

A jeges csomag, amely a találó „Cryostasis” nevet kapta, egy új kalapács melee fegyvert fog tartalmazni az Operator, Classic, Bulldog és Vandal skinek mellett. A különleges kiadású skin minden egyes szintje kristályokkal fogja megváltoztatni a szóban forgó VALORANT fegyvereket, amelyek az ünnepek alatti téli időjárásra emlékeztetnek.

A Cryostasis bundle szerdán, december 14-én lesz elérhető, így a VALORANT játékosok a jövő hét végén kaparinthatják meg.

A játékosok valószínűleg élvezni fogják a masszív kalapácsfúrót, amely a bundle kiemelkedő skinje. Ez határozottan különbözik a játék többi közelharci fegyverétől a masszív méretének és egyedi kialakításának köszönhetően.

A csomag egyedi jellemzője a lassú fagyasztó hatás, amely ellepi a fegyvert. Ám a fegyverek, vagy kiolvadnak, vagy letörik róluk a fagyasztó hatás, amikor lövünk vele, ám persze ez a fagyasztó hatás visszafoglalja a fegyver külsőjét.

A fegyver skinek hangja kissé eltér a normál lövésekétől, de ez nem olyan feltűnő, mint például az Ion bundle esetében.

Ez a bundle viszont letisztult, és nem esik túlzásba a különleges effektekkel. A finisher egyszerű, az ellenség a levegőben megfagy, lassan hulló hóval körülvéve, és az ellenség alatt a talaj jeges padlóvá változik.

A csomag árát jelenleg nem ismerjük.

Ti mit gondoltok erről a bundle-ról?

Betöltés...
Keresés
Keresés