Lelőtte anyját egy kisfiú, mert nem kapott VR headsetet, és ez nem minden

A Milwaukee-ból származó, meg nem nevezett 10 éves fiút emberöléssel vádolják, miután a vád szerint lelőtte 44 éves édesanyját, Quiana Mannt.

A bűnügyi jelentés szerint amikor a gyereket először kihallgatta a rendőrség, azt mondta, hogy az ujja körül forgatta a pisztolyát, amikor az “véletlenül elsült”. Ezután felébresztette 26 éves nővérét, aki hívta a 911-et, miután holtan találta édesanyjukat.

A nagynénje azonban azt mondta a nyomozóknak, hogy a fiú később bevallotta neki, hogy “valójában az édesanyjára célzott a fegyverrel”, és bocsánatot kért Quiana megöléséért.

Egy második rendőrségi kihallgatáson a fiú állítólag azt mondta a nyomozóknak, hogy azért vette elő a fegyvert az anyja hálószobájából, mert dühös volt rá, hisz korán felébresztette, és mert nem engedte, hogy VR headsetet vásároljon az Amazonon.

A feljelentés hozzáteszi, hogy a fiú nővére szerint a fiúnak egész életében “dühkitörései” voltak, és “öt különböző képzeletbeli ember beszél hozzá”. A nagymama, Lueritha Mann a Daily Beastnek adott interjúban ezt magyarázta:

“Mindig is mondta, hogy hangokat hall”.

“Két kislány van a fejében, akik azt mondják neki, hogy csináljon dolgokat. És van egy képzeletbeli barátja, aki azt mondja neki, hogy nagyon rossz dolgokat csináljon”. A fiúnak, akit a kora miatt nem lehet megnevezni, régóta alvásproblémái vannak.

“Azt mondta, hogy a gondolatai minden reggel 5-kor vagy 6-kor kezdenek generálódni. Néha 4 órakor is”.

Elmondta, hogy unokája az iskolában is küzdött, ahol sokat bántották, és hogy két évvel ezelőtt agyrázkódást szenvedett, miután leesett egy hintáról és beverte a tarkóját. “Rossz volt. Néha voltak olyan epizódjai, amikor nagyon gonosz volt az édesanyjával”.

A büntetőfeljelentés szerint egy terapeuta korábban “aggasztó diagnózist” adott a 10 éves gyereknek, és az anyja kamerákat helyezett el az otthonukban, hogy figyelemmel kísérje a viselkedését. Két héttel a gyilkosság előtt azonban valaki “kihúzta ezeket a kamerákat”.

Miután a fiú ellen emberölés vádjával emeltek vádat, elítélése esetén legfeljebb 60 év börtönbüntetés vár rá.

December 7-én jelenik meg a bíróságon a meghallgatáson.

Quiana Mann temetésére egy GoFundMe oldalt hoztak létre.

kép/forrás: nypost.com, UNILAD, Fox

Betöltés...
Keresés
Keresés