Szedd össze a VALORANT csapatod! – Érkezik az XP event, ami három hétig tart majd

Szedd össze a csapatot, itt az ideje, hogy kihasználd a VALORANT utolsó squad XP boost akcióját. Az 5.12-es patch mai bejelentése tartalmaz egy új squad XP boost eventet, amely december 14-én, szerdán kezdődik és 2023. január 4-ig tart.

Ez idő alatt a játékosok bónusz XP-t szerezhetnek, ha barátaikkal játszanak VALORANT-ot.

A duók nyolc százalék extra XP-t, a triók 12 százalékot, a négyfős partik 16 százalékot, a teljes ötfős csapat pedig a maximális, 20 százalékos extra XP-t kapja.

Ez az esemény remek lehetőség lesz a játékosok számára, hogy ledarálják az Episode Five, Act Three battle pass hátralévő szintjeit, amely olyan jutalmakat tartalmaz, mint az Iridian Thorn Operator skin és a melee blade, valamint a vége felé a Starlit Odyssey Ghost skin.

A csapatnövelő XP-esemény kezdetét arra is fel lehet használni, hogy rávegyük a barátainkat a VALORANT-hoz való visszatérésre.

Az extra XP-n kívül a játékosok megtapasztalhatják az új ügynökegyensúlyi változásokat is, amelyek magukban foglalják a masszív Chamber frissítéseket, valamint a Swiftplay bétáját, az unrated új, rövidített változatát a szigorúbb időbeosztásúak számára.

A squad XP boost event január 4-én ér véget, ami egybeesik az Episode Five, Act Three végével és az új epizód kezdetével. A hatodik epizódban legalább egy új pályát vezetnek be, a Bind és a Breeze pedig kikerül az aktív rotációból.

Te összeszeded a csapatot?

Betöltés...
Keresés
Keresés