Lebukott a Warzone profi a 100 ezer dolláros versenyen! – Egy glitchre fogja az egészet

Míg a Warzone-ban a csalás körüli fejfájások nagy része a nyilvános meccseken történt, néhány játékosnak sikerült elkerülnie a lebukást, és bejutni a jövedelmező online versenyekre.

Tekintettel arra, hogy sok ilyen versenyt több ezer nézőnek közvetítenek, rengeteg ilyen leendő csaló lelepleződött, és végül tönkretette a hírnevét. Sőt voltak, akik saját magukat buktatták le miközben játszottak.

A Warzone 2 megjelenésével a versenyek sorra érkeztek. A 100.000 dolláros Warzone World Classic az eddigi legnagyobb,

de a játékosok gyanakodtak Exonizra, a Törökországot képviselő játékosra.

A december 6-án kezdődő eseményt megelőzően néhány játékos a közösségi médiában videókat posztolt Exoniz játékáról, így próbálva felhívni a verseny szervezőinek figyelmét a gyanújukra.

A játékosnak végül engedélyezték a részvételt, azonban a verseny alatt megpróbálta megcáfolni az állításokat azzal, hogy a monitorját mutogatta a nézőknek a Twitchen.

A monitor mozgatásakor azonban egy menü jelent meg a képernyő közepén.

A török játékos azt állította, hogy ez csak egy hiba, mert neki több monitora van, de mások gyorsan rámutattak, hogy ez sokkal inkább hasonlít egy cheat menüre, mint a kijelző konfigurációjára.

Miután a klip körbejárta a Twittert, a streamer leállította a Twitch-streamjét, és törölte a VOD-ot. Azóta azonban mind a Twitter-, mind a Twitch-fiókját eltávolították.

Exoniz csapattársa a versenyen, forpantheonn kezdetben megvédte őt az állításoktól, de végül bocsánatot kért. „Megdöbbentem és azonnal letiltottam őt. Sajnálok mindent” – tweetelte.

A tornából még egy nap van hátra, de úgy tűnik, Törökországot már kizárták, mivel az eredményük most úgy olvasható, hogy teljesen tiszta vereséget szenvedtek.

Mit gondoltok, hány ilyen játékos játszhat még pénzért?

Betöltés...
Keresés
Keresés