“Sz*r pályatervezés” – Panaszkodnak az MW2 játékosok a Ground War “szörnyű” állapota miatt

A Ground War tökéletes időben érkezett 2019-ben. Az Infinity Ward nagyszabású harcokba merészkedése vonzó volt a CoD-játékosok számára, akik változatosságra vágytak, és vonzotta a Battlefield V elégedetlen közösségét is. A játékmódban két 32 fős csapat mérkőzött meg egymással, a cél pedig a zászlók elfoglalása volt.

A Modern Warfare 2019-ben a játék élettartamának végéig összesen kilenc Ground War pályát tartalmazott, és a módnak szenvedélyes követői voltak. A Modern Warfare 2 a mód erős alapjaira épített, öt Ground War-térképpel indult, és egy új úszó mechanikával, valamint több járművel bővült.

Azonban a játékos a Redditen összeállította a Modern Warfare 2 Ground Warjával kapcsolatos panaszok listáját.

A fő okok között szerepel a fedezék hiánya, a pazarolt hely, a túl erős járművek és Sniperek, valamint a szükségtelenül nagy épületek.

Ground War is in an awful state. from ModernWarfareII

A játékos megoldást kínált a fejlesztőknek azzal a javaslattal, hogy “csökkentsék a felesleges helyet a pályák körül, egyszerűsítsék a zászlókat, távolítsák el a szállítóhelikoptereket, amíg egy csapatnak csak 0 vagy 1 zászlója van, zárják el az épületek és a tetők többségét”.

A közösség tagjai egyetértettek abban, hogy két jelentős probléma a szállítóhelikopter és a pályatervezés.

A Ground War a Modern Warfare 2019 sikerének egyik csúcspontja volt, és a közösség tagjai többet követelnek az MW2 fejlesztőitől, hogy ugyanezt a magasságot elérjék.

Neked milyen észrevételeid vannak az MW2 Ground War játékmódjával?

Betöltés...
Keresés
Keresés