OK! – Rammus uralja a League 13. szezonját a legmagasabb győzelmi aránnyal

Rammus nem az a fajta bajnok, akit minden játékban ki kell választani és prioritásként kell kezelni. Inkább úgy tervezték, hogy nagyon speciális helyzetekre adjon választ. Az új tankelemek bevezetése jócskán kidobta őt ebből a szűk pozícióból, és a felsőbbrendűségbe repítette.

Rammus győzelmi aránya az u.gg szerint 56% fölé emelkedett, amivel ő lett a League of Legends 13. szezonjának legmagasabb győzelmi arányú bajnoka.

Rammus nem kapott buffot a 12.23-as patchben, így ahhoz, hogy megtudjuk, mitől ilyen erős, egy kis kutakodásra van szükség. Ez egy klasszikus esete annak, hogy egy bajnokot más, a játékon belüli változások befolyásolnak, amelyek az „OP” területére lökik.

Ennek ellenére nem kell túl messzire menned, hogy megtaláld a bűnösöket. Rammus a 12. szezonban és a 13. szezon előtt hatszor kapott erősítést, amelyek az év során egyre erősebbé tették őt.

Mindezen buffok egy bizonyos tank Mythic-kel kombinálva valóban megállíthatatlanná tették ezt a bajnokot.

Jak’Sho a kulcs Rammus sikeréhez. Ez a 13. szezon elején hozzáadott Mythic tárgy, amely a védelmet stackelő passzívájával jutalmazza őt a harcokban való maradásért, és megadja neki a kitből általában hiányzó fenntartást.

Ez a Sunfire buffjaival és az Abyssal Mask fenntartásával kombinálva, amely kompenzálja azt az értéket, amit Rammus elveszít azzal, hogy nem megy armorra, tökéletes vihart teremtett ennek a bajnoknak.

Arról nem is beszélve, hogy a junglerek számára sokkal könnyebb a clearing táborok fenntartása, mint a 12.22-es patchen volt, ami Rammust hihetetlenül jó junglerré teszi, mivel ilyen kevés sebzést kap clearing közben.

Nehéz megmondani, hogy Rammus egész idő alatt jó volt-e, és senki sem vette észre, vagy az új tárgyak valóban ennyire megnövelték az erejét…

Betöltés...
Keresés
Keresés