Riot, 5 játék, Xbox Game Pass: Valami zseniális dolog született

A Riot Games és az Xbox most már hivatalosan is egyesítette erőit. A Riot játékkatalógusa, a League of Legends, a Wild Rift, a Legends of Runeterra, a Teamfight Tactics és a VALORANT érkezik a masszívan növekvő Game Pass szolgáltatáshoz, jelentették be a vállalatok.

Azok a játékosok, akik egy aktív Game Pass-fiókot összekötnek egy Riot-fiókkal, december 12-től, hétfőtől kezdve rengeteg prémium jutalomban és csak tagoknak járó előnyben részesülnek.

A legnagyobb húzás a League, a VALORANT és a Wild Rift teljes karakterlistájának (bajnokok és ügynökök) ingyenes feloldása (bár a Wild Rift előnyei csak 2023 januárjában lesznek elérhetőek).

A sajtóközlemény GYIK részében azonban megjegyzik, hogy a bajnokok skinjeinek megvásárlása a League-ben vagy a Wild Riftben „külön vásárlást is igényel”.

A játékosok az első napon hozzáférést kapnak az új karakterekhez is, amint azok megjelennek, hasonlóan ahhoz, ahogyan a Game Pass felhasználók is az első napon kapják meg a Microsoft által kiadott új címeket. Emellett a játékosok mindhárom címben állandó, 20 százalékos XP-boostot kapnak.

A TFT játékosok egycsillagos Rare Little Legend Tacticokat és négy Arena skint oldanak fel. A LoR játékosok feloldják az összes kártyát a Foundation készletekből. Emellett azok a játékosok, akik összekötik Riot-fiókjukat egy Xbox-profiljukkal, mind az öt játékban kaphatnak egy-egy extra játékbeli jutalmat.

Természetesen az ezekkel a Riot-címekkel játszó játékosoknak aktív Game Pass-előfizetéssel kell rendelkezniük. 

Betöltés...
Keresés
Keresés