A Riot „új mechanikát” ígér a Valorant következő érkező mapján

A Riot Games debütáló FPS-e – a Valorant – 2020 áprilisában indult útjára, és három pálya állt rendelkezésre: Bind, Haven és Split. Azóta a pályák száma folyamatosan bővült.

Minden Valorant-játékos, legyen az kezdő vagy profi, tudja, hogy az új pályák hozzáadása kényes egyensúlyozás, hogy valami újat vezessenek be, ugyanakkor ne rontsák el az alapokat, amelyek miatt a játék annyira élvezetes.

Amikor a Red Bull Home Ground versenyen egy interjúban az új pályáról kérdezték, a Riot Games fejlesztője, Joe Lansford egy „új mechanikát” ígért.

Azt is mondta, hogy „hasonló” lesz egy meglévő pályához, feltehetően dizájnban vagy esztétikában.

„A következő térkép, mit is mondhatnék?” – mosolygott. „Egy új mechanika lesz benne. Öhm, igen, nem túl őrületes. Nem teleportálókról van szó. De lesz egy új mechanika. Hasonló lesz, mint egy másik térkép a poolban. Ez minden [amit mondhatok].”

Sajnos Lansford nem bocsátkozott mélyebb részletekbe, ami azt jelenti, hogy a rajongóknak csak találgatniuk kellett a „mechanika” pontos természetéről, és arról, hogy hogyan hasonlítható össze a meglévő környezetekkel.

Néhány játékos a Redditen tréfásan találgatott, hogy mi lesz az új mechanika, az egyikük a „Gulágot” javasolta.

Egy másik azt találgatta, hogy „egy robot lesz, amit a másik csapat spawnjához kell tolnod”.

Mások kevésbé voltak humoros hangulatban, az egyik legjobban értékelt komment a Redditen: „Lehet, hogy az új mechanika a jól megtervezett site-ok?”.

Egy biztos, a játék rajongói sok izgalmas tartalomra számíthatnak. A Split régóta várt visszatérése a térképek közé és az 5.12-es javítás által hozott hatalmas változások között rengeteg új tartalom vár a játékosokra.

Ti mire tippeltek?

Betöltés...
Keresés
Keresés