TTK és 1v1 király – Ezt a Fennec buildet tartja a legjobbnak a Warzone profi

A Warzone 2 Al Mazrah térképe sűrűn van tele épületekkel. Ezt figyelembe véve a játékosoknak SMG-re vagy shotgunra van szükségük ahhoz, hogy megfelelően kiürítsék a szobákat anélkül, hogy alulmaradnának a loadoutjuk miatt.

A Warzone 2 összes SMG-jét összehasonlítva a profik a Fennec-et koronázzák meg, mint legjobb választás. A fegyver visszarúgása egy kis tanulást igényel, de a gyorsan tüzelő SMG TTK-ja közelről megsemmisíti az ellenséget.

Például IceManIsaac egy nemrégi YouTube-videójában azt állította, hogy a Fennec „a legjobb SMG a játékban”.

„A játék egész TTK-ját túl gyorsnak érzem közelről, de ezt szem előtt tartva van egy fegyver, amit mindig a kezemben akarok tudni, ami garantált 1v1 győzelmet biztosít, segít kiüríteni az épületeket, és ez nem más, mint a Fennec”.

IceManIsaac arra összpontosított, hogy olyan Fennec-et hozzon létre, amely a közelharcban dominál, de a közepes távolságból történő tűzharcban is versenyképes marad.

„Megtaláltam a tökéletes Fennec buildet, amely megadja nekem a szükséges agressziót, amely gyors strafe speeddel rendelkezik, így segíthet megtörni néhány aim assistot, de mégis egy lézer a közepes távolságból is.”

Íme IceManIsaac Fennec loadoutja az egyes mellékletek tuningolásával:

  • Underbarrel: VX Pineapple (-0.26 Weight, -0.18 Length)
  • Laser: VLK LZR 7MW
  • Stock: Agile Assault-7 Stock (-2.71 Weight, -1.16 Length)
  • Magazine: Fennec MAG 45
  • Grip: Fennec Rubber Grip (-0.65 Weight -0.16 Length)

IceManIsaac azt állította, hogy ez az ő új go-to loadoutja a Solo mérkőzésekhez, de persze a 45-ös tár elég lehet 2-3 ember kipakolásához is, ha közelről darálod az ellenséget.

Te milyen fegyverrel párosítanád?

Betöltés...
Keresés
Keresés