Lenyűgöző Unreal Engine 5 remake-et kapott a GTA Vice City

A Grand Theft Auto rajongók nagyon éhesek az új tartalmakra, és ez érthető is. Jövőre lesz egy teljes évtized a GTA V megjelenése óta, így azt mondani, hogy már régóta várjuk a GTA VI-ot, enyhe kifejezés.

Tavaly persze megjelent a GTA: The Trilogy – The Definitive Edition, de ez közel sem volt olyan izgalmas, mint amilyen lehetett volna. A GTA III, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas felújított változatai papíron remekül hangzottak, de a valóság egészen más volt – a kiadás tele volt bugokkal és glitchekkel, ezért sok rajongó végül visszatérítést követelt.

A rajongók erőfeszítéseinek köszönhetően azonban néhány hibát helyre lehet hozni.

Egy YouTube tartalomgyártó, TeaserPlay újraalkotta a Vice City ikonikus nyitójelenetét Unreal Engine 5-ben, és ez fenomenálisan néz ki – nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha a Rockstar Games valaha is úgy döntene, hogy rendesen újrakészíti a játékot, és az így nézne ki, a legtöbben el lennének ragadtatva.

A rajongók a hozzászólásokban osztották meg a projekt iránti szeretetüket: „Ez annyira király. Bárcsak így játszhatnám az egész játékot. Szép munka” – írta az egyik. „Ez az a remake, amit mindannyian megérdemlünk!!!” – tette hozzá egy másik. „Az istenit, ez csúcsminőségű” – kommentálta egy másik.

Egyelőre azonban a GTA-rajongók csak annyit tehetnek, hogy kivárják a sorozat következő részének megjelenését.

Pár hónapja egy hatalmas kiszivárgás jelent meg az interneten, aminek valódiságát a Rockstar Games megerősítette – néhány nagyon korai játékmenet-felvételt mutattak, de a fejlesztés olyan korai szakaszában volt, hogy még nem lehetett tudni, milyen lesz a végeredmény.

Még több GTA 6 szivárgással fenyegetőzik a “Rockstar Hacker”

Mivel megjelenési dátum nincs a láthatáron, valószínűleg elég hosszú várakozás áll előttünk – csak türelmesnek kell lennünk.

Betöltés...
Keresés
Keresés